Jump to content

Reroll

Members
  • Мнения

    1244
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    3 diesels

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Reroll's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. A с шестстепенна още по-приятно 2800 об / 153км/ч
  2. "Audi A6 2.7 TDI DPF multitronic" Не видях колата да е Quattro.
  3. Що не обясниш на автора как всъщност се е объркал и си търси бензин 1,8т на газ,понеже е най-убавия,не се троши,а с газ даже и ресто ти връща в жабката.
  4. Волан и топка се претапицират,бутони се боядисват,гумички на педалите се сменят,салон се освежава от тапицер или се сменя с друг.
  5. Бах мама му,звездите ти казаха нещо за тях или кристалното кълбо?Това по снимки хората да правят диагностика трябва да мине вече като платена услуга.
  6. Дизела на ВМ не е по-различен от останалите бензиностанции из Люлин - само има разлика в цената.И ПД,иКР съм зареждал от там,по няколко резервоара вече и разход,динамика и т.н. са си все едни и същи.
  7. Reroll

    A4 b7

    A koй е правилният мотор,щото автора пита точно за този и за още един мотор?
  8. Именно.При дизела имаме по голяма мощност при ниски обороти заради високият въртящ момент,а при бензиновата,заради ниският въртящ момент си трябват обороти по към червеното.Казано с други думи мощноста при един астматик бензинов идва когато ти порасне брада от чакане да дигне обороти,което не е лошо - тъкмо се е разсеял димът от кюмура.
  9. Само това ли е причината да не стават?Нещо направиха/опитаха се да направят по твоя кола? Не ги защитавам,бях ги забравил и като видях снимката на Гугъл на халетата се сетих,имал съм досег с тях преди 3 години - уж надуха системата на едната ми кола за пропуск,уж имаше такъв и трябваше да ми разглобят половината кола.Въпреки всичко ги накарах да ми напълнят климатика,бях сигурен,че ме къпят.Вече 3та година всичко си е наред. П.С.Третото или четвъртото хале бяха,двойно хале и най-разбиращия пушеше ел.цигарка.
  10. Я по-добре иди го виж това реално и ако не си се отказал след огледа питай пак.
  11. Някой има ли представа какъв е размера на дифтунга на пробката на картера при 1,9 тди /AVF/?
  12. А ти къде живееш? Вариант 1: Току що сложена газова в гаранция за бъдещият собственик,за да не дава излишни пари,обслужена - масла,ремъци,филтри,нови дискове и накладки,изпран салон,оправени забележки екстериорни,с ГО,ГТП,Каско,2 комплекта гуми,ревизирани слаби места и за капак регистрирана и един слабоумен продавач. Вариант 2:Смазана от каране на газ - за да си избие парите,а и собственика да е на сметка.До последно удължаване времето за смяна на всичко + ревизия на АГУ и като е дошло време се предоставя уникалната възможност на бъдещият собственик да свърши тези леки и ефтинки нещица. Кое според теб е по-вероятното?
  13. Колата уж е доста здрава - преки наблюдения над същата на роднина.Докара си от Германия такава,ама точно и само единствено същата търсеше.Сложи газ.И всичко беше добре докато не се запали,май калпав монтаж на АГУ се оказа - доста интересно беше търсенето на колектор и разни дреболии точно за този мотор.Най-вероятно и при Райно всичко ще е с доставка 10 дни и нищо налично на склад.
  14. Именно,като се пита за дизел разни бензинджии,т.е.Газаджии почват да обясняват колко бил зле дизела - ма никой не ви кара да си го купувате,нито търси мнение дали да си вземе бензинова кола,питат се хора със знания за мотора или собственици на подобна,а не сравнения.Има няколко теми за бензинови трупове и там не видях някой дизелджия да обяснява-говорете си,дискутирайте си в темите за бензиновуи мотори.
×
×
  • Create New...