Jump to content

geniustuni

Members
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 (B6) 1.8T avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Кърджали

Последни посетители

750 профилни разглеждания

geniustuni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нищо не епипано с километрите. С оригиналното табло и пин кода, който ми показва командера не мога да се логна в таблото, но с пин кода на екуто мога да се логна в таблото. Пин кода на второто табло го изкарвам, но с него не мога да се логна.
  2. проблема с това табло продължава... с ваг командер извличаме пин кода на таблата. след това с ваг ком'а влизаме в "инструментал", но не може да се логнем,вкарваме пин кода, който е при мене 5 цифрен, и до тука, забива, няма връзка с контролера ми изписва. някой с мнение?
  3. а как става това? c vcds?
  4. има напредък с проблема. оказа се, че таблото има някакъв дефект, при запален двг махам старото слагам друго табло и лампата за маслото НЕ СВЕТИ. сега остава да се нагласи за моята кола заедно с ключовете. проблема е в това как мога да разбера дали двете табла са съвместими, дали и двете табла са с едно и също ИММО ( 2 или 3 ). и двете табла са от 1.8т б6, едното е десен волан.
  5. Проблема с хидравликата може да е и от маркуча за високото налягане.
  6. Проблема е такъв, на 1800-2000 оборота свети индикатора за ниско налягане, мерят налягането и при топъл и при студен двг и всичко е било наред, сменям датчика за ниско - пак свети, сменям го пак-свети отново, смених този който е на картера-пак свети, меря кабела от датчика до таблото не е прекъснат. Сменям маслото с филтъра пак свети. Гледам , че датчика е ключ, който при необходимо налягане прави маса към таблото и не трябва да свети. Като за последно викам да дам маса на буксата на датчика,но пакс свети при 1800 2000 оборота. Дали таблото е проблемно или ние някъде бъркаме?
  7. Здравейте колеги, Става въпрос за а4 б6 1,8т avj. Може ли да се залъже датчика за ниско налягане на маслото, като се свърже към маса, т.е. да се лъже таблото? Ако може, при такава ситуация не трябва да свети индикацията за ниско налягане предполагам?
  8. пиши ми на viber или дай един номер, да ти пратя на viber и отговор и снимки, че все още не мога да пиша ЛС
  9. Има някакъв проблем, не мога да пиша ЛС
  10. Продавам Ауди А4 В6 1.8 ТQ на части. Колата се намира в гр. Кърджали. Телефон за връзка:0884 305 325
  11. ключа за фаровете що не пробваш да му извадиш буксата?
  12. Проблема е решен, както колегата каза син кабел с кафява лента.ако имаш път към тука имаш една бира от мен а на предните врати си е както по схема.
  13. пробвах го и това...на буксата на копчето влизат 3 крачета...всичките пробвах, само на едното като го свържа спира и самото осветление на копчето...свързах и другата кола и при нея не мога да се свържа с модулите на вратите...
×
×
  • Create New...