Jump to content

madnes

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

288 профилни разглеждания

madnes's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ще го отваряме утре, то е ясно .Просто някой ако се е сблъскал да каже да се подготвя психически .
  2. Здравейте, Имам ауди а4 б7 2.0 tdi 16v код на мотора BRE.Вчера в движение ми се разви обтяжната ролка на ангренажа и ремъка изпадна,колата изпуши черно и огасна в движение.Интерисува ме какво освен клапани мога да очаквам като щети.Евентуално кобилици или нещо по валовете.Също така имали вариант да е ударила и дюзите?Благодаря предварително за отговорите.Поздрави!
  3. Ами говорих с продавача ,каза че всичко е както на снимките.Колата е в България и няма проблем да се види по всяко време .За цената ми каза , около 15 хиляди лева по телефона .И мисля да ида тия дни да я видя .Да ми препоръчате човек или сервиз в Сливен да я закарам да я прегледат .
  4. Здравейте ,харесах това ауди .Да ви попитам какво мислите за него по снимките.Някой от форума дали е ходил да го гледа, Като цяло на пръв поглед . Това е обявата http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11415272060975255&slink=82nf1v Нещо за продавача ,ако знае някой ,и сервиз в Сливен или форумен майстор да ми препоръчате да и направи една цялостна проверка . Благодаря предварително за всички мнения .
  5. Здравейте, бихте ли ми казали какво мислите за автомобила по дадените снимки http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11396801680139324&f1=details&slink=67dllj
×
×
  • Create New...