Jump to content

maldinesta

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

maldinesta's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. maldinesta

    Термостат

    Според мен значи термостата ти е за смяна Щом колата загравя а долният маркуч е студен значи или не отваря или не достига вода до него(запушено парно).
  2. Благодаря , тговора ти ми беше от голяма полза ! Исках да знам най-вече дали и други имат същият проблем , благдаря пак ! Цитиране на предходен пост!
  3. Водната помпа я гледа и каза,че работи добре
  4. Здравейте!Ауди А4 1.6 101к.с. Преди няколко седмици имах проблем с вдигане на температура.Колата вдигаше 100-110 градуса в движение на място всякак.Занесох я на МАЙСТОР.Той прави тест в пипетка и установи че смесвало изгорели газове и така се наложи да сменям гарнитура.Смених гарнитура , но проблема с вдигането на градуси си остана...човека смени термостат , температурен датчик,но проблема продължаваше....накрая каза да сменя радиатор.СМЕНИХ!Но проблема си остана...Така отидох при друг майстор,той ми сложи нов термостат Валер и оригинален температурен датчик на стйност 88 лв. Прочистил е системата,обевъздшил и воаля ! Градуси вече не вдига в движение по баири на място ... Но когато зареждам на бензиностанцията примерно и съм я карал повечко като я спра за малко и после като запаля колата вдига 100 градуса , като тръгна и след 10-20 секунди колата веднага си връща 90 градуса.След кат се е върнала на 90 и спра и я загася тръгвам да отварям капчката на казанчето и не кипи,изсъсква и се отваря.Майстора ме увери,че е нормално и не е проблем щом не вдига в движение значи всичко е наред.Имам му доверие,но все пак да чуя и мнението на някой друг
  5. Здравейте!Имам проблем с климатроника.От време на време забива и започва да духа само топло и не променя температурата.Като го закача и го рестартирам един вид на компютъра се оправя,но стои така едно известо време и пак същия проблем. Другото е ,че като е "рестатиран" и го използвам започва отпред да дрънчи яко.Смених ролката на компресора и шума намаля,но все пак има един лек дрънчащ звук.Майстора каза,че било нормално леко да се чува,но все пак искам и друо мнение. :)
  6. Здравейте,искам да попитам за съвет,защото от няколко дена се мъча.Закупих си трети стоп за моето А4 и искам да го сложа отдолу на кората,но пробах с какво ли не включително и с каниколит.С каниколита успя да се залепи долу горе ,но го залепих накриво и се наложи да го разлепям Получи се леко бяло порай стопа,но не е проблем(предполагам).Ако може посъветвайте ме какво лепило да използвам,защото е платнено отдолу под стопа.И да кажа само не може да стане с видийка,защото имам желязо под кората и не става за жалост Благодаря предварително
  7. Здравейте колеги! На кратко искам да попитам дали е нормално да се променя температурата?На връщане от село днес колата си беше загряла на 90 градуса,но веднага след като излязох извънградско и температурата започна да пада под 70 градуса ,даже стигна до 60... Но след като влязох в града в градски условия на каране и температурата започна да се вдига...
  8. А проблем ли е,ако съм натикал мръсотията без да искам навътре в дупката , дали е паднала сечудя аз,страх ме е да не съм запушил дупката Цитиране на предходен пост!
  9. Да ви попитам само , преди малко махнах тампона отдолу под акумулатора.Представлява една гума отдолу във формата на звездичка(назъбена) , нали ? Тя ми беше запълнена с мръсотия...А по-важния ми въпрос е за дръгия тампон от страната на сервоусилвателя.Исках да го махна и него защото беше запълнен и той с мръсотия,но без да искам я избутах навътре в дупката,тааа не мога да махна тампона,защото е закачен за някъква тръбичка и реших да не го махам,защото за да го махна трябва да го скъсам...съвет?
  10. Благодаря много за помоща,веднага след като спре дъжда тук ще се опитам и ще пиша да кажа дали е станало А да попитам къде се намира тази пластмаса на пасажера? Цитиране на предходен пост!
  11. Да започна с това,че притежавам А4 97г..Проблема ми е следния : когато вали дъжд по-сериозен няколко часа подред ми събира вода до половината на акумулатора отгоре.Казаха ми,че дупката ми за оттичане е някъде около акумулатора,но не я намерих.Имаше едно мъркуче излизащо от самия акумулатор(ако протече) вкарано в една дупчица.Махнах го и го наложих до нея,че все пак ако недай си боже протече...и водата веднага започна да се оттича през дупчицата и проблема със събирането на вода долу горе го отстраних,защото пък от дупките над акумулатора като вали от нея страна трябва да стигне до другата страна,за да започне да тече на земята.Та по-големият проблем ми е,че ми тече и вътре в купето от страната на возещия се и ми събира вода Споделете от къде може да влиза вода и как да оправя проблема моляяя А още по-глемият проблем е ,че не мога да хвана от къде тече.....
×
×
  • Create New...