Jump to content

MyAngel

Members
  • Мнения

    253
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2020 профилни разглеждания

MyAngel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет!

    За по-висок клас домашно кино огледай предложенията на Monitor Audio . 

    Wharfedale са по-скоро ориентирани към hi-end стерео решенията.

     

    Весели празници и успех!

     

  2. Супер са. Ресивъра как се представя? Видях, че има и Alexa. Помещението с какви размери е? Форма?
  3. Цена нямаше да имаш ако беше написал и моделите на тонколоните.
  4. Да изтупам темата от прахта. Мисля да си подменя две от колоните на домашното кино...предколедно. Спрял съм се на Wharfedale LINTON Heritage. Wharfedale Elysian 2 не си заслужават за два филма месечно. Четох доста ревюта за Wharfedale LINTON Heritage, които май са доста сходни Wharfedale EVO 4.2. Въпроса ми е: Има ли някой по тези ширини, който да притежава някой от гореизброените модели вкъщи? Ще се радвам да чуя нечие мнение. За други марки също приемам предложения.
  5. Като си толкова начетен, а всички други дрънкат само глупости, осветли ни. Досега точно това е карала бензин с ръчни скорости. Какво да взема дизел автомат ли? Сещаш ли се колко могат да шофират новоизлюпените шофери? Тъкмо свикна горе долу и да я кача на дизел ли? Ако взема автомат след година ръчка няма да знае как се кара? Компренде? Значи BWA е ОК, а CAWB, CBFA, CCZA не са ОК. Така ли?
  6. Демек е като резачка за дърва. Какво му е решението на този проблем?
  7. Привет, ще взимам на жената първа кола и съм се спрял на Audi A3 2.0Т. Общо взето ще се вози до работа и обратно. Има книжка от година и малко и не ми се иска да взимам нещо по-скъпо, че не съм сигурен как ще се кара и дали ще доживее 2022 Спрял съм се на този "екземпляр". На пръв поглед салона ми изглежда много мръсен(амортизиран) Мнения...ако някой го е гледал на живо още по-добре. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11611224378133413&slink=jzhqc6
  8. Нещо не схващам логиката да се купи кола за 5к и да се набият още толкова за ремонти. Взимаш и само караш, а със спестените пари ще вземеш следващата. На последните две коли само течност за чистачки съм сипвал, даже и масло не съм им сменял. За кой да я гледам...за този след мен ли? Ще има да взима. Взимай до колкото ти позволява бюджета, карай две години без да даваш стотинка за нея, а след това в мобилето за цена с 1,5-2к надолу и ще си доволен от цялото преживяване.
  9. В adaptation e, но иначе всичко вече е ОК. Колата е без имобилайзер(без слагане на разни емулатори), има си връзка с компа и всичко е адаптирано. Остана да оправя някои одрани елементи по салона с претапициране и жената да си вземе БЧК...и само газ:) Вече имаш две бири. Благодаря!
  10. Жив и здрав, колега. Вече имам връзка с главния компютър, а ти имаш бира от мен! Но проблема с адпатацията на дроселовата клапа си остава на 098 канал ми дава Error.
  11. Да, свалил съм иммото. Следобед ще ги свържа и ще пиша. Благодаря за информацията.
  12. Не е пристигнал още. Иначе ще му пренапиша чипа.
  13. Май така ще направя. Ще взема един за 25лв за тест.
  14. Откачвах го, но без ефект. Гадно си е без да виждам стойности на дебитомер, ламбда и дросела. Тези кошници се чупят всеки месец и диагностиката си е задължителна.
×
×
  • Create New...