Jump to content

buferato

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

432 профилни разглеждания

buferato's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И мен не допуска през Вагком да вляза в зеленото меню.Как става!?Сподели!Благодаря!
  2. Благодаря за предположенията.Ще я закача с Ваг Ком.
  3. Здравейте!Появи се един проблем-централния плафон не иска да гасне след затваряне на вратите или след заключване на колата.Другото,което ми направи впечатление е ,че при заключване и отключване нямам светлинен сигнал-мигачите не светват!Някакви идеи!?Благодаря!!!
  4. Благодаря!Това мислех и аз да направя още преди да те питам-значи правилно съм се насочил! Цитиране на предходно мнение!
  5. Как го реши проблема с щуцера?Какво му беше!?
  6. Оправи ли проблема със спирачките-аз имам същия проблем!?Какво се оказа иколко ти струваше оправянето!?
  7. Аз имам същия проблем!Някой знае ли със сигурност след колко километра ще се оправи т.е ще се появят цифри вместо черти!?Четох в едно ръководсто за Ваг ком, че всичко си идва на място след 300 мили или 500км.Някой ,ако знае със сигурност нека да потвърди.Аз в момента съм на 220км ,след като съм задал новите стойности,но все още нямам цифри,а чертички.Благодаря!!!
  8. Привет на всички!Има ли някой, който е свалял и/или разглобявал ключалката на багажника!?Стигнах до нея отвих всички гайки които я държат към вратата на багажника ,но не можах да сваля патронника за да излезе!Някой да знае как се вади патронника!?Отдолу откъм вътрешната му част има пружина и две зегерки-свалил съм ги и остана само с ключа да го завъртя (според мен) и да излезе навън за да извадя самата ключалка.......но не ще !?Някакви идеи!!!Самата ключалка за да излезе ,трябва поне при мен е така ,да сваля номера-той не е проблем(може да го разнитя и после пак да го занитя ,но към пластмасовата му основа,а не към вратата).Проблемът е ,че не може да се извади патронника!
  9. Днес стигнах до въпросния модул,но той си беше сух,нямаше никаква влага!Той се намира в една пластмасова кутия и няма как да се извади от нея за да го напръскам със спрея ,който имам пък и не искам да рискувам!Само се вадят буксите, които влизат в него и дотам -самата платка няма как да се разгледа тъй като е в пластмасата.Затова предпочетох да не го пръскам за да не стане нещо непредвидимо.Хубаво е да се знае ,че под него има една тапа и ако тя се е подвадила има голяма вероятност да влезе влага от там.Според мен ,някой ако има проблем с него ,ако е мокър най вероятно водата е дошла от там ,а не от тапите под акумулатора и сервото!Просто го пиша като информация.Ключа за мигачите го щраках наляво -надясно доста пъти и засега мигачите са ок!Не съм си играл да го разглобявам,но ако продължава проблема ще трябва.
  10. Цитиране на предходен пост! Благодаря ти!Може би първо него ще сваля,разглобя и напръскам с контактен спрей,но мисля да погледна и модула под стелката,тъй като имам от време на време и други проблеми:багажника,когато е отключена колата понякога не се отваря и трябва да го отворя с ключа,а също така и понякога плафона или лампичката на багажника не свети след като той е отворен!
  11. Ок!Благодаря!Ще го гогледна този модул!
  12. Здравейте!Имам следния проблем:като дам десен мигач от време на време (не е постоянно) първо светва 2-3 пъти левия мигач и след това десния!?Какъв може да бъде проблемът!?Реле или ключа за мигачите или нещо друго?Къде се намира релето за мигачите?Ако знае някой нещо ,моля нека да го сподели!!!Благодаря!!!
×
×
  • Create New...