Jump to content

Forum_a4

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Forum_a4

  • Рожден ден 4 Ноември

Друго

  • Kaра
    Audi A4 ADR

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    stoil.kroejov

Forum_a4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Какво може да се случи ако не се оправи веднага ? Все пак идват празници , проблем ли е ако изчакам няколко дни , и карам така ?
  2. koko60 това е проблема колега , антифриза ми сълзи , от маркуча но не съм го сменял защото от там ми губи по съвсем малко. и от него има окисления ... колко струва този датчик?
  3. Здравейте , имам питане трябва ли перката ми да върти постоянно. Всеки е учуден като го види и казва че не трябва да бъде така. Студен мотор топъл няма значение моята перка си върти. Колата е ауди а4 б5 1.8 АДР
  4. Колега усещаше ли вибрации в волана ? Аз имам същия проблем но при мен жуженето или виенето не знам и аз как да го нарека е по слабо, най силно е когато колата е студена и когато подам газ на около 1300 1400 об. , но като цяло постоянно го има. Дано и аз да мина с този маркуч.
  5. Здравейте колеги, имам следния проблем. Когато включа компресора на климатроника , оборотите на газ почват да играят от 700 до 1100 не престанно. На бензин нямам никакъв проблем с това! Колата е Ауди а4 1.8 Бензин/Газ (инжекцион) АДР. 1996г. Предполагам съм за газаджия и центровка. Препорачайте ми някой в Пловдив и каква е цената за една подобна центровка ?
  6. Изпускателна тръба налична ли е . Ако може цена на лично
  7. Здравейте , имам много не приятен звук ... който установих че идва от въпросната изпускателна тръба. Въпросът ми е дали може да се заварява или трябва да се сменя с нова? Направих няколко снимки но не се вижда издънката а само саждата която пък е от гарнитурата на (сакса-тръбата) Не съм на 100% обеден че , издънена но видимостта с слаба , а не вярвам шума да е такъв от гарнитурата само... Също ми направи впечатление че някой е правил кръпки на почти същото място на което в момента има издънка.
  8. Forum_a4

    Разпробит носач

    Одеве като правих снимките се загледах по подробно и съм ви хвърлил бял хайвер ... НОСАЧ Но като бях на канала гледах гарнетата .. Биалетката значи нормално ли е да е хваната така ? Но аз понеже не разбирам и сравнявам тази с др-та и тази ми се вижда много зле хваната, не знам но не ми вдъхша доверие ..
  9. Forum_a4

    Разпробит носач

    Ето снимки колеги, има и една на здравия !
  10. Forum_a4

    Разпробит носач

    Много интересно как 20,000км не съм усетил нищо ! Няма тропане , няма не приятно возене колата седи много добре на пътя ... Колега после може да ида пак на канала и ще снимам , че може и аз нещо да не съм обяснил правилно..
  11. Forum_a4

    Разпробит носач

    Да май правилно си разбрал . Ще го сменя , но какви са последствията от тая немарливост ? (иформативно) ?
  12. Forum_a4

    Разпробит носач

    Така и така съм пуснал тема ... знаете ли колко Двигателно масло събира ауди а4 б5 1.8? набарах тука една страшна промоция на 4л. масло и се чудя дали ще ми стигне понеже до сега винаги съм взимал по 5л. и не съм обръщал внимание колко ми е оставало
  13. Forum_a4

    Разпробит носач

    ето тук с червената стрелка , вместо да изглежда така е пуснат един болт ! Но не сам много сигурен дали правилно ви обиснявам . Може би е по добре да е погледни майстор .
  14. Forum_a4

    Разпробит носач

    Здравейте , днес минах през канал за да погледна гарнетата на колата понеже шума се влоши , останових че меката връзка е за смяна . Реших да погледна и предницата и видях ,че долния ми десен носач е разпробит , абсолутно нищо не разбирам така че въпросът ми е да тичам ли по най бързия начин на майстор или ... може да карам и така , до сега съм навъртял 20к км. на колата и не съм барал нищо по окачването , всичко по него изглежда много добре
×
×
  • Create New...