Jump to content

Invisibl3

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    На 4 колела

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

480 профилни разглеждания

Invisibl3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега. Видях в една тема, че пишеш за A6 4G и, че караш такава. Насочил съм се към 3.0 204кс. Можеш ли да споделиш с няколко думи за твоята доволен ли си, правил ли си ремотни някакви, че като чета във форума незнам на кой да вярвам ? С каква кутия е колата и имал ли си някакви драми с нея? Също и като разход на гориво да ми кажеш как е и ориентир за цени при обслужването. Аз живея в малък град - Ямбол и имам удоволствието (поне за мен) да работя от в къчи така, че на година не минавам повече 7-8000км. Понякога пътуваме с автомобил до Испания на гости при близки но това е веднъж на 2 години примерно ? ще се радвам да ми споделиш твоят опит с колата. 

    Поздрави! 

    1. dimpetrov

      dimpetrov

      Леле, сега го виждам. Извинявай! Сигурно е неактуално.

  2. Привет на всички, търся нов семеен автомобил и съм се ориентирал към A4 B8. Тъй като не съм много запознат ако може да ми дадете малко насоки ? - Първа версия или Фейслифт? - Искам да е автоматик така, че коя кутия е най-надеждна? - Двигателя не държа да е 6 цилиндров така, че може да ми препоръчате 4 цилиндров където предполагам и разходите за подръжка и разход на гориво ще са по-малки. Единствено което искам е да бъде quattro. - Бюджетът ми с регистрация и обслужване е около 25к. Ще бъдат ли достатъчни за читав екземпляр от България?
  3. Здравейте колеги. Предстои ми смяна на автомобила и съм се спрял на няколко модела между които все още се колебая. Това което ми трябва е семейно комби. Вариантите ми са Skoda Superb II, Opel Insignia и Audi A6 C7 - дизел/автоматик за всички. Питането ми за Audi е да ме ориентирате в здравината на моторите и кутиите. Гледам доста 2.0 177к.с. има на пазара. Читави ли са? До колкото разбрах този мотор е с верига. Ориентировъчно цени за обслужване? Разхода на гориво не ме вълнува толкова. Много благодаря за отделеното време на всички! Поздрави!
  4. Благодаря за мненията колеги. http://www.cars.bg/c1066744този някой дали е ходил да го гледа?
  5. Никой ли няма наблюдения над този двигател ?
  6. Колеги не намирам достатъчно коментари и мнения за този двигател. Ще се радвам ако някой може да каже нещо повече като обслужване, здравина, добър ли е варианта с автоматични скорости и т.н. Не намирам и кой знае колко обяви с този вариант на двигателя. http://www.cars.bg/c1228898да речем нещо подобно...
  7. На снимки не е зле ... Цената как ви се струва за 4х4 и с навигация?
  8. Здравейте колеги. Как ви се струва цената за тази кола с тея екстри и състоянието и ? От няколко месеца следя обявите и чакам да изпадне нещо по-запазено. Ако има някой колега от Габрово да хвърли едно око няма да е лошо Евентуално ако отида на място какво да трябва да гледам и слушам? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431976310340492&slink=9vdebg
  9. Така е прав си ... ще поогледам на живо няколко и ще преценям Цитиране на предходен пост!
  10. А инъче като пари долу горе колко вървят читавите бройки да мога да се ориентирам...
  11. Благодаря ти още веднъж. Ще те намеря в Скайп като се прибера Цитиране на предходен пост!
  12. Ясно колега мерси за отговора! Цитиране на предходен пост!
  13. Да мен това ме интересуваше доколко тези цени са реални. А в сравнение с Б6-цата как стоят нещата. От познати знам, че цените са долу горе идентични. Цитиране на предходен пост!
×
×
  • Create New...