Jump to content

sun4o1982

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6,C5,1.9tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

695 профилни разглеждания

sun4o1982's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой от Варна да ми монтира YATOUR в колата? Естествено плащам си, нямам време пък и да си призная с кабели и тоци съм малко скаран. Може на л.с.подробности. Забравих да кажа че касетофона е Concert1.
  2. Не помня от кога не бях се смял така.Иначе браво за ентусиазма.
  3. 16 цола джанти , комби, градско във Варна около 8 литра
  4. Имаш спукана възглавница, компресора не може да навакса и прегрява. Имах същия проблем. Има теми по въпроса, почети малко и ще ти се изясни.
  5. Аз като си купих колата бяха си свалили печката. Така че сега имам управлението, инсталацията, всичко без печка. Ще следя темата за цени на вебастото.
  6. Да се похваля и аз минах от въздушно на нормално окачване, само че съм доста озадачен от едно нещо. Аз уж съм на предно предаване, а амортисьорите ми са същите като от двете снимки отгоре на колегата. Започвам да се чудя дали тази кола някога не е била куатро или двигателя да не е сменен. Окачването отзад е същото, при проверка на рамата в няколко програми я дава че е 2.5, а уж ми я проверяваха в Ауди още като я купувах. Има и екстри които май ги няма във всички модификации от тези години. Като цяло съм доволен от резултата и от колата. Благодаря и на колегата ecko_becko, безценна беше информацията и снимките му.
  7. Ами не е куатро, ако пуснеш снимки като смениш, ще видим дали е друго.
  8. Ще следя темата с интерес, защото и аз съм с пневматичното окачване отзад.По тези снимки не мога да се ориентирам дали е същото като на колегата ecko, по скоро да.При мен проблема е че не се помпи винаги, но това е по скоро май от компресора.
  9. Варненската я гледах и карах преди около 3 месеца,не струва.Задните стъкла не се отварят,бутона за огледалата не работи,борд компа не свети целия,щората в багажника е счупена,няма грам гуми и най важното-имаше някакъв теч на масло отдолу.След карането я оставих да работи и като се наведох да погледна беше направила две капки масло.Така и не съм гледал от къде.
  10. sun4o1982

    Вода отзад вдясно

    Темата има продължение след днешния дъжд.Сега се намокри мокета и отпред вдясно.Гледах отпред при акумулатора няма събиране на вода,леко е влажно но явно се оттича нормално.
  11. sun4o1982

    Вода отзад вдясно

    Tова за отпред е ясно,при мен водата е на задно дясно място в краката.
  12. Колеги след снощния порой се е събрала доста вода отзад вдясно.Целия мокет е прогизнал.Огледах цялата кола,никъде на друго място няма.На някой друг случвало ли му се е подобно нещо?
  13. Колеги,не ми работи телефона в колата.Гледах за бушон,сменях сим карти,въобще не светва дисплея.Никакви признаци на живот.От къде може да е проблема и дали някой колега от Варна има телефон,за да пробвам да поставя неговия?Ако сложа работещ и той тръгне,значи проблема е в самия апарат.
  14. Здравей колега.Трябва ми лявата светлина за задния номер,ако ти се намира пиши на лично.
×
×
  • Create New...