Jump to content

frankypro

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно frankypro

  • Рожден ден 28.06.1987

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 8L 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    frankypro

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

frankypro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, От утре започвам да гледам Audi B7 2.0tdi 170hp quattro. Моля ви за съвети какво да гледам. С купето и салона съм наясно какво искам, въпросът е откъм двигател и ходова част. Тези модели които са 170 коня имат ли проблеми, както 140 коня мотор? Трябва ли да се гледам за определени кодове на мотора? Или букви на главата - B, C? Като цяло прочетох обстойно тази тема, но не ми стана ясно за 170 коня. https://www.torquecars.com/volkswagen/2-0-tdi-140-170-tuning.php Моля помогнете.
  2. frankypro

    VAG-COM

    Web server is down Ще го зачакам малко да видим Благодаря все пак!
  3. frankypro

    VAG-COM

    Здравейте, Инсталирах Ваг-кома който ми дойде с кабела. Подкарах го, всичко тръгна чудесно! проблемът ми е, че не мога да си намеря Крак с който да кракна софтуера. Някой може ли да ми помогне? Колега, ще те затрудня ли ако те помоля да качиш файловете отново че са изтекли? Благодаря предварително!
  4. Колеги, моля за помощ! Аз понеже съм невежа не откривам нищо за това как да се инсталира ваг кома на уиндоус 8.1. Има ли вариант?
  5. Здравейте колеги, Колата е Ауди а3, 97ма година, 1.8, 125 коня. Проблемът е следният: крайните два въздуховода вкарват въздух с различна температура от тази която съм задал. Пример: Задавам на климатроника 27 градуса на АУТО, средните два въздухувода духат топло, крайните два студено. Някой да е имал такъв проблем?
  6. Колеги, рових из форума но не намирам това което ми трябва Рових се и из Youtube, но и там нещо не се оправям. Някой може ли да ми помогне с видео или нещо по темата? Как се сваля радиатора.
  7. Здравейте! След ожесточена борба с АБС-ът ми, който ту работи, ту не работи остановиха че главината е крива на предно ляво колело и от там идват всички проблеми. Първо беше датчика, после бяха кабелите и сега решиха да проверят главината. На задната ос при въртене не дава никакво отклонение, на предната обаче дава и явно датчика не прави хубав контакт, знам ли и аз нещо такова Моля ако имате мнение каква главина и съответно лагер да избера, моля споделете го Колата е А3, 97ма година, 125 коня, 1.8. Дали да търся втора употреба или да купувам нови? Благодаря предварително!
  8. и на мен разхода ми се струва нормален. С катализатор съм, още не съм го махнал. При мен е следното положение - 90-100 - 8 газ/100км 100-110 - 10газ/100км 120-140 - 13-14газ/100км. Първата година сметнах и при агресивно каране - 215км с 32 литра газ като карах 150-180км/час като час му тествах и топспийд-а 201км/час 1.8 125 коня
  9. frankypro

    Не загрява нормално

    Здравей Колега, Имам същият проблем. Къде се намира този датчик?
  10. Мерси за отговора! Колата има фабрична аларма, и аз си мислех че това е обемният датчик, но не бях сигурен. Как да разбера кога е включен и кога не? Да седя в колата и да размахвам ръце при пусната аларма?! За термостата май ще ходя в сервиз... но ще чекна както си ми казал!
  11. На техническият преглед те карат да ги качиш в най-горна позиция, регулират ти ги по някакъв стандарт с един уред и ти казват ако товариш колата, да ги сваляш най-долу. Принципно аз досега си ги регулирах сам, но явно не е било както трябва... Познати са ми казвали как да ги регулирам, най-горна позиция на фарове и спираш на 7 метра от стена. максималната височина на светлината трябва да е 1 метър. Така си регулирах моите, но на техническият ми казаха че са много високи.
  12. Извинявам се ако има такава тема вече, но немога да я намеря. Вече година и половина карам колата и се чудя бутона на снимките за какво служи? Намира се на колоната на която е Колана, долу от шофьорската страна. А горе има нещо като малко говорителче. Имате ли си на представа? Също така, на таблото температурата на водата постоянно ми се променя. качва се до 90 градуса, и после пака до 60. На извънградско въобще не мърда от 60 градуса. Като пусна обаче долу климатроника с код 52 - което е температура на охладителната течност, пише 9о което би трябвало да е 90 градуса. Кое е развалено? Датчик на температурата или термостат? може ли да се разбере така?
  13. Мерси Колеги! Колата преседя час и половина,изстина двигателя а и акумулатора бях откачил. Като сложих ключа запали от половин оборот. В събота пътувам за Прага, и утре сутрин ще я паркирам в най-близкият сервиз до нас. Ще ги накарам да я прегледат, даже ако могат и диагностика да направят и ще видя какво ще ми кажат тогава. Най-вероятно ще сменя този датчик... не мога да си позволя да го направи по път и да незнам какво да правя )
  14. какво прави този датчик на Хол? къде се намира? Прочетох! Мерси. Еми ще я карам в сервиз...
×
×
  • Create New...