Jump to content

Optix

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Optix

  • Рожден ден 6.11.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A4, B5, Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

611 профилни разглеждания

Optix's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, мисля да направя един малък ъпгрейд на колицата и да и взема някакви предни говорители, понеже оригиналните се много зле, общо взето не търся нещо кой знае какво спрял съм се на следните модели; https://www.technopolis.bg/bg/Govoriteli/Avto-koloni-JVC-CS-J410/p/310470 https://www.technopolis.bg/bg/Govoriteli/Avto-koloni-JVC-CS-J420/p/310475 или https://www.technopolis.bg/bg/Govoriteli/Avto-koloni-JVC-CS-J510/p/310471 Въпроса по скоро ми е следният тези говорители без адаптери ще станат ли да се монтират на мястото на старите?
  2. Обслужването колко ляга на този двигател? Ремък, масло, филтри?
  3. Здравейте отново, дайте мнение за Ауди А6 4f 2.0 170 коня двигател. Какво му е обслужването, с ремък ли е и като цяло колко върви като цени обслужването на двигателя и като цяло дали е читав и дали си струва.
  4. Да ама прогвах с други зарядни същата работа :). Забравих да го вметна.
  5. Здравейте, ситуацията е следната днес си купих едно зарядно за телефон за запалка, но като го набия вътре бушона гърми, както и да нагласям пластините след няколко вкарвания на зарядното бушона гърми, вече смених 5-6 бушона, това което виждам проблема не е в пластините, предполагам дайте идея как да оправя проблема :).
  6. Здравейте, имам Audi A4 B5 1998г. 1.9TDI и имам следният проблем, при пълен ляв или десен ми стържи нещо, което се усеща с педала за газта и във волана. Този проблем го имам от доста време но се чуваше много рядко и нямах време и пари да ходя по сервизи но последно време се чува постоянно.Понеже моя майстор е в почивка и побягнах към сервиз които изглеждаше добре и не познат за мен, просто исках да чуя просто мнение, майстора без да я качи на канала отвори капака и каза, че може да е рейка или маркучите. Та искам да чуя вашето мнение независимо, че ще я вода на друг уж добър сервиз. Хидравличното масло е на максимум.
  7. Optix

    Парното духа слабо.

    Проблема го открих, въздушен филтър токущо го смених за ключ е темата.
  8. Здравейте, горд собственик съм на B5 AFN 1998г. но имам следният проблем. Проблема се появи след като пребоядисях цялата кола и тои е следният, парното духа много слабо когато го пусна да духа горе на решетките и също така към краката, но когато го пусна на стъклото да духа всичко е ОК, духа си силно и топло, какъв може да е проблема? Не знам дали няма общо с това, че вчера ми светна лампата за водата липсваха около 300 грама вода, сега я следя как ще е но предполагам заради тези студове може да се е получил конденз при положение, че началото на студовете гледах антифриза и всичко беше ОК.
  9. Търся лайсни на вратите за Audi A4 1998 B5 преди фейса.Заясно с няколко щипки(3-4), също търся и подлакътник по скоро само капака(със здрави панти!!!). Намирам се в Добрич, 0899115818 или на ЛС.
  10. Купувам десен калник и подкалник за Ауди А4 1998 от генерацията без емблемата на калника и с малки мигач, трябва да е сив металик. Намирам се в Добрич, телефон 0899115818.Не го търся да е перфектен, ще се пребоядисва така ли иначе, но да е в добро състояние.
  11. Здравейте, искам да сменя осветлението в купето с лед но не знам какви са крушките и дали изобщо става.
  12. Купувам 2бр. или 1 бр. алуминиеви джанити за Audi A4 B5 1998г., гуми не ми трябват. Добрич или Пловдив ме устройва за място на сделката.
  13. Сменя ли се водна помпа при смяната на ангренажен ремък. Колата е AUDI A4 B5 1998 1.9 TDI, взех я на 219 000 км. сега е на 290 000км. до сега не съм сменял ангренаж(не питайте защо), та идеята ми е има ли смисъл да сменям и водната помпа?Не грее, няма никакви проблеми с температури и т.н.
  14. Искам да попитам точно какви крушки мога да сложа на Audi A4 1998г. Насочил съм се към http://olx.bg/ad/osram-night-breaker-unlimited-h4-made-in-germany-originalni-vneseni-ot-ID4yTlQ.html#eeb4b8039aще станат ли? В момента съм с от евтините, изобщо има ли смисъл да ги сменям с тези, естествено ако стават за аудито.
  15. Объркал си колегата нещо, на друг явно искаш да пишеш.
×
×
  • Create New...