Jump to content

mangov

Members
  • Мнения

    407
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mangov

  1. За седалките - аз ги свалих и по релсите залепих тънка гума за да ги уплътни и да спрат да тропат. Това помогна малко защото при неравности горната част име се тресеше та добавих и 4 тенис топки отзад на облегалките като уплътнение и в момента е сравнително добре.
  2. Здравейте, някой ми обърна страничното огледалото напред и сега не иска да се нагажда с копчетата от вътре. Прибирането нагоре продължава да работи. Моторчето ли може да се е повредило и сменя ли се или не ?
  3. Здравейте, не ми харесва как светят късите и искам да я закарам на някой да сложи по добри ксенони и да ги настрои правилно. Можете ли да ми препоръчате къде да отида.
  4. Здравейте, вчера разглобих мрежата която е над таблото и видях че има 3 говорителя под нея. Като проверих само средния свири, а дори и да им сменя местата пак само средния работи. Така ли са по принцип и може ли от менюто да ги пусна и другите или не. Колата е q7 2008 БОСЕ аудио
  5. няма грешка в модула гледах го още като изчезна
  6. Здравейте, получих тропане от пред в дясно и я закарах на сервиз. Там ми смениха некои части които са заминали но ми казаха че хлопа десния преден амортесьор който е във въздушната възглавница. Въпроса ми е какво да го правя този амортесьор - едни ми казват за 400лв рециклиране други ми викат нов за 300 и смяна. Ако знаете некой добър сервиз на който да си я оставя дайте предложение.
  7. Колеги моята е с 3 пръскалки но искам да питам може ли да се сложат такива с подгряване или е много трудна работа ?
  8. Здравейте, от доста време стъклото на предна лява врата е почнало да тропа много заради музиката ( дори и слабо да свири ). Трепти долу по средата и трябва само леко да го докосна с пръст за да спре. Показал съм го на снимакта. Какво да разглабям и да направя с надежда да го премахан този паразитен шум
  9. Без да правя нищо вчера вечерта се появи и повече не е спирал. Не знам какво му става и къде ще избие
  10. Здравейте, сутринта като тръгнах за работа установих че нямам звук в колата. Не е на безшумен и увеличавам звука но нищо не се чува. Какво и къде мога да го търся. Препоръчайте майстор при който да я закарам
  11. Чакам да се стопли времето за да го отворя и не съм правил нищо. Ще пиша веднага щом намеря решение а до тогава си карам на огледала като е студено.
  12. За да стигна до нея трябва ли да разглабям корите както когато искам да стигна до усилвателя или не.
  13. Здравейте, на q7-цата(2007год) ми когато температурата е под 0 градуса камерата за задно виждане става или изцяло черна и не предава нищо или прескача картината на сини и черни линии. Някой може ли да даде насоки къде и какво да ровичкам.
  14. Много съм зле от към ел. часта затова искам да те питам, това означава ли че имам прекарани жици до модула на вратата и те вързани ли са с бушон и акомулатора или само като пин го има оставен и трябва аз да го навържа
  15. Здравейте, на моето q7 съм подготвил да му сложа подсветки във вратите като на ес класа. Но не искам да ги връзвам към лампичките които са за осветяването на земята. Това което искам е да направя напълно отделна верига с реле и бушон, която да няма нищо общо с останалите системи по колата за да си няма проблем. Можете ли да ми помогнете с указания или препоръки как да го нарпавя или майстор който мога да хвана да ми го нарпави и да си платя.
  16. Да колега аз писах същата тема преди теб и си реших проблема с този черния силикон за авто стъкал. Сега даже я дърпам и не мърда
  17. mangov

    Q7 Хидравлика проблем

    Колега. Според мен от хидравликата май няма как да скърца. Може да е рейка или полуоска.
  18. mangov

    Проблем със седалка на Q7

    Залепи се много добре с черен силикон за стъкла на кола. Препоръча ми го търговец на коли 2ра ръка, който каза че силикона е направен да държи на жеги и с него оправял много салони на коли. Флакона е 15 лв и за сега няма проблем.
  19. mangov

    Летни гуми за Q7

    MICHELIN LATITUDE SPORT 109W MO 275/50 R20 - втора година ги търкалям и съм доволен, много тихи.
  20. Здравейте, отлепи ми се гърба на седалката и вече го лепя 5ти път с различни лепила и до 2 сецмици се отлепя пак. Можете ли да предложите някакво лепило или нещо друго с което мога да орпавя този проблем защото ме вбесява всеки път като отворя задната врата и го видя.
  21. mangov

    Q7 Хидравлика проблем

    И при мен е така днес карам с 80 и искам да направя десен завой да се включа в главния пък и то взе че ми спря волана и успях да спра на 1 метър от един автобус. А смених всчико и вече незнам, последно четох за някакви датчици които дават сигнал за скороста с която се движи колата и помпата дава налягане според техните показатели ама нито мога да намеря къде са нито дали въобще ги има.
  22. Здравейте преди година смених а6цата с q7 и съм му забравил летните гуми след като го продадох. Та сега продавам гумите и джантите от а6цата ( 2001год) като джантите са от мерцедес и си имат направени втулки за аудито. Гумите са карани 2 лета. За цена и преглед се разберете с баща ми - Георги 0885 85 87 27
  23. mangov

    Q7 Хидравлика проблем

    Течността е добре и я следя, за това дали кипи не съм обърнал внимание. За този клапан къде се намира горе долу. От друго място ми казват че имало някакъв филтър на рейката перз който минавала течността и можел той да запушвал.
  24. mangov

    Q7 Хидравлика проблем

    Преди 3 месеца ми блокира хидравличната помпа и я смених с нова. След това на 3 -4 пъти усетих че при 90градусови завои като че ли волана се втрърдява и спира за момент. Преди 3 седмици в завой по някакъв начин се откачи на хидравличната помпа ролката и скъса ремъка. След ремонта и смяна на всичко пак вчера ми го направи същия номер с втвърдяване на волана в завой. Искам да ви попитам къде може да е проблема и има ли възможност да не е от помпата ? Колата е 3.0тди 2008 год.
×
×
  • Create New...