Jump to content

Tomoff

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

617 профилни разглеждания

Tomoff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Tomoff

    Крушка за фар

    Здравейте колеги!Изгоря ми крушката на преден ляв фар,на късите а тя е 12V 55W H7 U osram.Но не мога да намеря същата.Проблем ли ще е,ако взема на друга марка намерих някаква австрийска 9лева струва.Някакви предложения в София къде мога да намеря такава крушка,не искам да свети различно от другата.Става въпрос за А3 8p.Мерси предварително!
  2. Tomoff

    Скърцане на волана.

    Никой ли не знае бе хора?Да не би лостчето ми за мигачите да издава фира,какво се сменя , как се процедира?
  3. Здравейте колеги днес установих доста странен проблем.Имам скърцане на волана при местене на ляво на дясно,когато сам натиснал лостчето за мигачите.Тоест при включен мигач ляв или десен,при върене на волана имам дразнещо скърцане.Без пуснат мигач няма скърцане,волана си върти перфектно и гладко,но като пусна мигач и има скърцане.Идеи ? Няма значение дали е колата е в движение или спряла.
  4. Със зимни карам лятото. 205/55 r 16 мишелин
  5. Tomoff

    1.9 tdi много реве????

    Провери си лагерите!И на мен така ми ревеше и си мислех,че е от двигателя,ама не беше!Шибан десен преден лагер,смених го с качествен и сега е тиха като червей.Зависи разбира се дали при определени обороти реве или при определени скорости,лично при мен до 50 нямаше проблем,но след това виеше като умряло куче.
  6. хора, какво е тваа? Седях си на место...После кото тръгнах бързо спадна амаа.....
  7. Хора,кои от тези "хромове" наподобява най-много този на предната решетка на а3 8p с двете решетки? http://unique-bg.com/index.php?main_page=index&cPath=81
  8. Хора а някакви идеи от къде мога да си намеря VAG кабел и програмата?
  9. Мерси!Поздрави!
  10. Смених преден десен лагер и виенето спря!Като ми дадоха стария като го въртя и се чува скърцане,смятайте!Смениха ми го с FAG,аз исках SKF,ама това е положението.Надявам се и този FAG да е добър,уш е немски.Взеха ми 240 лева за работа + част,с отстъпка 210 лева.Как мислите добре ли съм направил,цената добра ли е ?Само за справка в ауди ми искаха 480 лева.
  11. Мерси колеги ето защо не съм видял нищо необичайно,просто не съм видял,защото е явно крушката за натисната спирачка !
  12. Хора какво трябва да значи това??? Мен ми изглежда като някаква крушка,ама всичко си ми свети нормално?Идеи?
  13. МЕрси,но на втората снимка на багажника ясно се вижда,че е откачена кората..
  14. Здравейте.Имам няколко въпроса.Първо ето от къде май е идвало хлопането в багажника- Как се сваля тая кора? Гледам някаква щипка се е показала ама не мога да я захвана към багажника. Другото:Тая кора мога ли да я намажа с нещо да не скърца ,че откачам някъде бях чел за нещо където си мажете и спира скърцането.Трябва ли да я свалям или може и без? Днес стана една беля ; Някакви идеи как да го оправя?
  15. А лагера? Проблема е, че вие и бучи и при 100. Просто почва при 50-60. Иначе, ако са само гумите не трябва ли да се чува и отзад, щото май отпред си идва бученето, щом даже първо ки мислех, че е двигателят.
×
×
  • Create New...