dobi17

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About dobi17

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi Q7 4M 3.0 TFSI

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

212 profile views
 1. @P_PETKOV От чисто любопитство, къде ги гледаш ? https://www.oemvehicleparts.com/search?search_str=chain+kit Поздрави!
 2. Съгласен съм напълно с мненията тук - ако е от автокъща, по-добре от Германия или поне ако е в България, човек да случи на нещо читаво от частно лице. В България е почти като шестица от тотото да нацелиш хубава кола от автокъща, като цяло всичко е тотална трагедия. Миналата година търсихме Е-Класа на един приятел в една от уж най-старите и реномирани автокъщи в София (намира се срещу БНР, на бул. Драган Цанков, името сами ще се сетите) и гледаме Е-Класата, при което още на външен оглед, виждам, че 3 от общо 4 гуми са различна марка, различен модел, различен ДОТ, поне еднакъв размер. Отваряме шофьорска врата, висят някакви кабели, някакви букси, дори и не продължихме с огледа......
 3. @gogogo79 С цялото ми уважение към теб, ама кой ти ги разправя тези старогръцки митове и легенди? Карам пет години абсолютно същата комбинация Ауди А5 3.0 TDI с ръчни скорости и за първи път разбирам от теб, че поддръжката не е народна. И това за смяната на ангренажна верига откъде го взе като информация? 3-4 хиляди лева струваше това упражнение преди 6-7 години, да не би да са поскъпнали частите от тогава или пък вече ангренажните вериги да ги правят златни и да ги продават с диаманти? Апропо, ето ти цени на комплекти ангренажни вериги, около 1000 лева са, с 2 години гаранция. https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/komplekt-angrenazhna-veriga-15065/audi/a5/a5-sportback-8ta/31574-3-0-tdi-quattro Поздрави и хубав ден!
 4. Уважаем колеги @fifipaldi, @MachineSpirit, лично благодаря и на двама ви за компетентните и адекватни мнения! Евала
 5. Двигателят, че има проблем с горене на масло, а че с-троникът, подобно на DSG, не се слави от най-надежднит. Разбира се, това са общи приказки и бих се радвал за по-конкретно мнение или експертна оценка (или пък становище от първа ръка от човек, който кара подобна комбинация)
 6. @fifipaldi Благодаря ти много, колега! Да, имам детайлна представа какъв удар е имало. Чувам обаче противоречиви мнения за този двигател и тази трансмисия обаче.
 7. Здравейте, уважаеми колеги! Какво е мнението ви за тази обява? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21597222764300180&slink=iloijt&fbclid=IwAR2cxikkjBVrABChlNYrOdvRrFpUJ4DxsEEdQDeVdEmDZgC76MlV_BjSnjk И по-конкретно за въпросния мотор 2,0 TFSI с 252 к.с. и трансмисията S-Tronic? Благодаря на всички!
 8. Още един път благодаря на всички за мненията
 9. @zhelyazA6 Благодаря много!. Във Варна ли се прави и колко време отнема?
 10. @P_PETKOV Благодаря много, колега!
 11. Благодаря, колеги @MachineSpirit и @P_PETKOV. Абсолютно винаги ли remap на мотора и автоматика вървят ръка за ръка и има ли значение в каква последователност се правят?
 12. Благодаря колега @Angelov1. Доста добър съвет. Самият ти правил ли си ремап на твоето Ауди? Колко ти излезна и къде го направи? Поздрави!
 13. @1948, @fifipaldi Благодаря много, уважаеми колеги. Още доста ценна ми информация дадохте