Jump to content

Niksana Vo

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5

Последни посетители

716 профилни разглеждания

Niksana Vo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Такава клапа работеща да имаш от А4 В5 ADR? 2900304279 е парт номера Другото, което търся е нож за задна броня с парктроника
  2. Разбрах къде е проблема, когато се върже този кабел, който "На пин № 4 отива сиво/син кабел, служи за подаване на напрежение от регулатора на осветеността на скалите в автомобила ( арматурно табло, бутони, управление на климатика )." изключва нещо дисплея и тъй като не ползвам това регулиране го оставих без и тръгна без проблеми Благодаря на колегите, които помогнаха
  3. Това, което си дал колега е за по-новия модел 8L0, който е с 10те пина, аз съм с 8, който е 8D0 (т.е 5 и 10 липсват).Иначе предплогам, че датчика си ми работи защото на 55 канал си вади точна външна температура.
  4. И все пак нали дисплея с 8 пина може да взима информация от климатроника?
  5. Хм нещо не се получава, когато ги навържа и сложа резистор м/у 2 и 3 пин работи (т.е ток има), но в момента който сложа 3ти пин при пиновете на климатроника (на букса В при пин 1) и не отчита нищо нито на контакт нито на запалена кола. Има ли вариант самия дисплей да си иска отделен датчик за температура или нещо аз бъркам?
  6. Колеги, малко да вдигна темата Попадна ми едно такова дисплейче, но е 8D0 919 272 (без В), буксата (женската) му е 8 пинова, а тази която влиза в нея има само 4-и кабела съответно на 1, 4, 6 и 10 пин (не изключвам, че тази с 4-те кабела може да е от друго дисплейче). Въпросът ми е по кой метод се процедира с такъв вид дисплей?
  7. Купувам дълбок платнен салон за A4 B5 Avant, Имам си кожен обикновен (тъмен), който искам да сменя. Може да направим и бартер с някои ако има желание.
×
×
  • Create New...