Jump to content

LonelyWarrior

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно LonelyWarrior

  • Рожден ден 14.12.1979

Друго

  • Kaра
    Audi A6 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Rousse
  • Интереси
    Бог е моята житейска опора - Бог-Отец, Бог-Син - Исус Христос и Бог-Свети Дух!

Контакти

  • Skype
    eastcoaster77

Последни посетители

999 профилни разглеждания

LonelyWarrior's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега интересува ме предна броня без халогените защото ги имам с дупки за пръскалките "пръскалки не ми трябват имам ги" за А6 Ц5 2,5 ТДИ куатро 180к.с. модела .Ако имаш тази сивата все още и ми предложиш разумна цена ще я взема веднага .
  2. и аз но на пипане е доста твърдо Цитиране на предходно мнение!
  3. Днес на мой колега с Ауди А3 2005 тръгна двуслойно ДВД Вербатим записано с записвачка LG,софтуерния ъпдейт 0650 не тръгна от CD Вербатим CD-R a тръгна от Maxell CD-RW записано с въпросното LG.Така ,че не сте прави за LG !!! LG GH24NSB0 Двуслойно съм записвал както и софтуерния ъпдейт 0650 и забележете на диск за 0,50 ст или левче най-много от марката Maxell CD-RW тръгнаха на А3 2005 и А4 2005
  4. Няма как да я видиш.Напипай я с ръка.Някъде 15-20 см. симетрично на тази първата е.Точно зад сервото се намира...Натискай надолу с пръста понеже може да се е "циментирала" от боклуците и да не усетиш..Успех Цитиране на предходно мнение!
  5. Голям късмет изкарах наистина всичко си проработи както си беше.Модула го оставих навън докато изсъхне всичко а за най-бързо съхнене и отводняване намерих на подовете едни гумени тапи и ги махнах да се оттича оттам.Компютъра също беше наводнен макар,че беше херметично затворен.Отървах се и ви благодаря на всички ,които се отзовахте.Информативно за колегите за в бъдеще ,които ще четат тук с подобни проблеми....махайте гумените уплътнения находящи се под рамката на акумулатора.Единственото им предназначение е да не олива встрани по двигателя и най-вече да не ръждяса ръбът от постоянната влага там.Но бояджиите на Ауди са боядисвали добре и скоро няма да ръждясат.Така и не успях само да намеря маркуча за конденза.Навирах се отдолу отгоре но не го видях...Някой ако има точно инфо за местонахождението му моля да сподели.Хайде останете с здраве колеги,ако на някой мога с нещо да помогна насреща съм.
  6. Да благодаря за инфото,той е наред.Според теб колега има ли шанс да е оцелял модула за автомата .Подсуших всичко чудя се дали да го пробвам Цитиране на предходно мнение!
  7. Току що свалих модула за автоматика ...Плуваше целия изкарах сигурно пак 5 л вода от мястото на пасажера.От другата страна където е компа или ЕКУ не съм наясно с термините не беше мокро.Модула на автомата е Bosch 4B0 927 156 FK само информативно го пиша случайно ако на някой с подобен проблем това помогне някога.Компа е 4B0 962 258 N .Започвам да подсушавам сега с дълбока надежда от 1 % ,че модула е оцелял ...
  8. LonelyWarrior

    наводних се

    Я кажи колега как се сваля тоя комп и къде се намира ако знаеш Цитиране на предходно мнение!
  9. Колеги след внимателен преглед на всичките 80 стр. с теми понеже не намерих това което ми трябва се обръщам за помощ към вас.След снощния порой Аудито сдаде багажа .Имаше вода до прозорците и през филтъра за купето днес установих ,че се е заформило едно 50 - 100 литрово езеро на местото зад пасажера.След 4 5 км каране светнаха всички скорости на ФИС-а едновременно ...вече разбрах ,че е аварийния режим..Прибрах се до нас и след 3 4 часа сушене и процедури запалих безпроблемно двигателя.За мое нещастие ФИС-а не показва скоростите а работи само задната.Директната прави кик и дотам ...форсира се до 2500 оборота и това е все едно е на свободна.С много зор тръгна на ръчните вдясно от директната но не я тормозих за да не откаже тотално.Самия двигател звучи прекрасно но не може да се изфорсира над 2000 2500 оборота.Освен това загуби и мощността си.Имам чувство ,че е 60 70 коня някъде.Мигачите като ги включа светят постоянно не премигват и общо взето това са щетите.Днес махнах тези гумички под акумулатора да се оттече второто езеро в колата ми и така...Моля ви ако някой знае къде се намира компа на скоростната и как се сваля да ми помогне както намери за добре ,че имам надежда ,че може след като утре подсуша всичко може да имам късмет да проработи.Също ме интересува и конденза на климатика някой ако знае да спомене как мога да се отърва и от неговия теч в купето.Благодаря предварително на отзовалите се ...
  10. LonelyWarrior

    наводних се

    Прав си ... на косъм е била ...Един дизел преди 3 години потроших по този начин и ми е обеца на ухото... Цитиране на предходно мнение!
  11. LonelyWarrior

    наводних се

    От филтъра за купето...Днес послушах колегите свалих акумулатора и се учудих ,че имах малко езеро под него....Махнах гумите и боклуците поизсъхна малко вътре ама съм в шок ,че няма скорости на ФИС-а а иначе включва но на D бръмчи и не тръгва никак трябва и много форца да отлепи...А иначе като снощи дъжд през живота си не помня...Колата затъна на едно кръстовище почти до прозорците ... Цитиране на предходно мнение!
  12. LonelyWarrior

    наводних се

    Явно и при мен се е случило ... Не ми изписва скоростите на ФИС-а и върви само на задна без да дава индикация на екрана,че съм на задна...И при теб ли беше така?Къде се намира компа да пробвам все пак... Цитиране на предходно мнение!
  13. На мене снощи тъкмо я подсушавах и бях изумен.Жена ми се качи набих спирачки на един светофар и се изля върху краката и км 50 л вода ,която е била събрана зад пасажерската седалка.Проблема според мен е ,че влиза през парното.Оттам се оттичаше до последно.Долу под пасажерската където се намира.Прееба ми се и автоматика едвам се прибрах..Кикове постояно и всички скорости светят.Моля се утре като изсъхне да се оправи ...
  14. LonelyWarrior

    наводних се

    Ако обичаш дай малко инфо колега.Снощи се изля дъжд и се наложи да изляза беше до прозорците и днеска забелязох 50 л вода в колата.Скоростите ми на ФИС-а светнаха всичките и почна да гасне и да прави кикове.Едвам се прибрах подсуших я и сега се надявам да не се е случило както с тебе.Какви бяха симптомите при теб ?
  15. LonelyWarrior

    светна ми абс

    Споко,може и да е от влага,при мен се случваше като вали дъжд
×
×
  • Create New...