Jump to content

RadioDJ1

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно RadioDJ1

  • Рожден ден 7.10.1970

Друго

  • Kaра
    Audi S3 225 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Graphic Design and advertising, Sports cars, windsurfing and maxi scooters

Последни посетители

767 профилни разглеждания

RadioDJ1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. RadioDJ1

    Какви фланци Audi S3 8L?

    На Ес3 оригиналните джанти 17ки са с ЕТ 31, a не ЕТ35. Но аз не бих си слагал фланци, защото това реално няма да подобри нищо по-колата освен леко външния вид. От оригиналното по-хубаво няма.
  2. Защо ще махаш катализатора- това е голяма глупост- нито ще тръгне осезаемо повече (може би ще качи 2- 3 конски сили макс), нито ще харчи по-малко- единствено ще стане по-шумна. Катализатора спокойно изкарва над 200 000 км, ако е поддръжана добре колата. Моят съвет е да не се занимаваш с безмислени дейности.
  3. Мисля, че оригинално датчика е захванат точно зад предната решетка с кръговете. Така е на-моята. Има вариант заради това да не тръгва климатика, но честно казано ме съмнява. Ако е този датчик по скоро климатика ще работи странно. Но ако ти показва 45 външна би трябвало климатика да духа леден въздух вътре.
  4. Колега, само един път съм карал със 120 на магистралата - обикновено 150-200, но това си остава само тук в темата, така да се каже:)
  5. Бушона при мен се намира в таблото с бушоните на лявата страна на арматурното табло - отваряш шоф. врата и ще видиш голям капак под него са бушоните. Кой е точно не знам, но провери всичките внимателно. Поздрави,
  6. Колега интерсувам се от казанче за антифриз за ес3 фейслифт, ако имаш бяло ( по новичко), защото моето е пожълтяло и искам да го сменя. Също и черната кора над казанчето, цена за 2те части?
  7. Колеги, с тези пружини нормално А3 куатро (или Голф 4 4 моушън), става много по-стабилно и приятно за каране! Отстъпка 20 лв до края на месеца за комплекта.
  8. Пружините са в добро състояние, задните стават само за Куатро или Голф 4 4motion. Продавам ги защото сложих от Голф R32. Цена 100 лв за комплекта. Или по 60 лв предни/задни. 0884640764, Жоро
  9. Да даваше грешка. Разходът в София падна до 12,6л./100 км
  10. Проблема с ненормалния разход на Аудито ми се реши със смяна на EGT сензора. Разходът в София падна от безумните 15,2 на приятните 13-13.5 при порядъчно тежък десен крак и буст 1,5 бар. Ще пиша и за дългия път какво ще се получи.
  11. Здравейте, продавам единия ЕГТ сензор за S4, произведен е края на 2010 година, от ударена кола. Взех го за мойта Ес3ка, но се оказа че е по различен и не става. Цена 120 лв.
  12. Благодаря на всички за съпричастността. Сетих се, че като имах преди БМВ си купих оригинално стъкло за огледало от Камор, само за да не съпротвам "услужливите" крад....колеги, които имат бол стъкла за огледала втора употреба. Дясно огледало (синьо с подгряване) за е46 (само стъклото) струваше 197лв. Днес си купих комплект за ес3 алуминиеви (същите като моите) от един колега от форума с автоморга (изключително точен) и гарантирано не са крадени. Между другото той ме успокои с думите - радвай се че колата си е на мястото. Радвам се, че тези сегашните имат и опция прибиране (моите нямаха). Ще подам жалба в КАТ за всеки случай и ще следя Продавалника за всеки случай. Апела ми към всички е да не купуваме съмнителни части, защото е много вероятно да са на някои наш познат.
×
×
  • Create New...