Jump to content

kristiandimitrow

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

352 профилни разглеждания

kristiandimitrow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kristiandimitrow

    Елипси a4

    Благодаря ви много за информацията явно няма смисъл да си сменям предните ще си сложа направо едни елипси на кората.
  2. kristiandimitrow

    Елипси a4

    Не е задължително да са елипси просто искам нещо по качествено да звучи, тези колони според вас по добре ли ще свирят от оригиналните http://prodavalnik.com/novi-new-kachestveni-dvulentovi-ton-koloni-ts-a1073e-za-avtomobil-bus-karavana-i-drugo-i33958525
  3. kristiandimitrow

    Елипси a4

    Мисълта ми е ако искам да сложа елипси на друго място не в предните врати, само на задната кора ли е варианта като я продупча?
  4. kristiandimitrow

    Елипси a4

    Мерси много колега ! А ако искам да сложа елипси имате ли представа къде мога да ги разположа по принцип не искам да се виждат.
  5. kristiandimitrow

    Елипси a4

    Здавейте, някой знае ли какъв вид размер са колоните в предните врати на audi a4 1995 в момента съм със оригиналните искам да си сложа нещо по-мощно обаче не ми се слагат на задната кора не искам да я режа?
  6. Всичко е точно мерси колеги
  7. Да именно и аз за това говоря.
  8. Ахааа разбирам много благодаря ще го пробвам . А да попитам така не би трябвало да се изтощава акумулатора, защото си спомням че на един приятел му се беше скапал акумулатора заради касетофона ?
  9. Снимах кабелите ето как са при мен
  10. Здравейте имам следният проблем - всеки път когато изключа колата и извадя ключът при повторното включване касетофона си губи всички настройки които съм правил преди това явно прекъсва всякакво напрежение до него като извадя ключът. Имате ли представа как да реша проблема защото е доста досадно всеки път да си правя аудио настройките и тн. Колата е audi a4 1995, а касетофона JVC KD-R711.
  11. мерси за информацията ще си остана с този размер и за зимни
  12. Здравейте имам следният въпрос след като рових в интернет обаче не можах да открия за моето ауди а4 1995 1.8 125 hp има ли специален зимен размер за гумите? В момента съм с летни 195/65/15 така я купих.
  13. И аз имам същата кола имах и същия проблем от имобилайзера е, купих колата с 2 ключа и с втория ключ не ми прави този проблем за щастие.
  14. значи ме съветвате първо да проверя катализатора дали е напълно запушен,мен идеята ми е колата да върви малко повече до колкото знам този катализатор само спъва колата?
×
×
  • Create New...