Jump to content

niks-line

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно niks-line

  • Рожден ден 1.06.1981

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 / 2001'

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Norway

niks-line's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. niks-line

    ХАЛОГЕНИ ЗА А4/Б5

    Крушките най вероятно са H7 защото като ги огледах по-отблизо приличат като тези на фаровете, но ме интересува как точно се свалят? Напред ли излизат заедно с пластмасата на която са захванати, с някакви щипки ли са,как са? Нека някой по компетентен да каже!
  2. Привет отново...след като си намерих скоба за вадене на лагери успях лесно да сваля рамената на чистачките и съответно разглобих целия механизъм, та проблема се оказа превъртане в централната шлица! Направих профилактика на целия механизъм и сега всичко е наред Благодаря на всички отзовали се колеги за съдействието!
  3. niks-line

    ХАЛОГЕНИ ЗА А4/Б5

    Привет колеги, може ли да ми каже някой как точно се свалят халогенните и с каква крушка са? Вчера забелязах, че единия не ми работи и ще трябва да го отварям.... Благодаря предварително!
  4. При първа възможност ще я разглобя, та да видим какво ще излезе....за сега ще карам с "надървени" чистачки..
  5. Днес сутринта ми се наложи да изляза малко с колата, и много интересно стана...наложи ми се да измия предното стъкло с пръскалките и чистачките съответно, та след последвалото измиване чистачките решиха да си изберат нова изходна позиция - застанаха вертикално на стъклото (както се вижда на снимката). Явно доста странно изглежда, щом ме заглеждаха по път... Та така...положенито стана по-розаво. Незнам какво ще кажете вие по-въпроса, но мен това ме навежда на проблем по-скоро с електроника, отколкото механичен
  6. Натам съм се запътил....,но някой ако може да даде съвет как да избия раменара на чистачките от шлиците - без да се прецаква резбата, ще съм му благодарен! Колега, може ли да дадеш малко повече инфо относно тази хитрина с шапките.... Благодаря предварително!
  7. Привет колеги! До днес чистачките си работеха без никакъв проблем (на всички степени си работят както трябва, не се чуват и никакви странни звуци от сорта на скърцане или стържене)! Но днес както си работеха, при едно от спиранията останаха на една висока позиция (както се вижда на снимките). При пускане отново си работят (както до сега - БЕЗ никакви проблеми със степените и разни странни звуци), но тръгват от тази позиция - първо надолу до краиният си ход...работят си без проблем...и при спирането си остават на тази висока позиция! Странно! Поне за мен Реших да проверя първо релето, отворих капака на предпазителите и понеже не го знам кое е - започнах да напипвам кое реле цъка докато чистачките работят. Оказа се червеното (с номер 389), извадих и го отворих да го прегледам....но всичко по него ми се стори наред. Сложих си го обратно на мястото и съответно се насочих към механизма и моторчето на чистачките. Започнах да разглабям пластмасите и да вадя рамената на чистачките, но се оказах до там - нямат вадене от шлиците!!! Та така...взе да се стъмнява, събрах пластмасите набързо и така... Та искам да попитам дали някой се е сблъсквал точно с този проблем и съответно да ме насочи, как мога да го разреша?
×
×
  • Create New...