Jump to content

Satori

Members
  • Мнения

    539
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    A6 4F 2.7TDi Quattro

Последни посетители

1631 профилни разглеждания

Satori's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Satori

    Напречни греди - теч

    Сега започвам да се съмнявам да не са ми продали две предни греди 😂 Засега съм закърпил положението с уплътнение за прозорци - тези D образните със самозалепваща лента, но ми се иска да не е така, а както си трябва. После ще снимам как ляга вратата към лапата на гредите.
  2. Satori

    Напречни греди - теч

    Да и при мен се закрепват в едни дупчици на рамката на вратата, но там си е “гол” метал, няма упрътнение. Реално под хромираната лайсна. Проблемът идва от там че тази металната част (лапата) като се затвори вратата и изменя уплътнението на вратата горе и не уплътнява добре.
  3. Здравейте, Купих си от olx напречни греди за аудито (седан). Номерът им е 4F0071126 и доколкото разбрах са си оригинални за модела. Уж ги монтирах както трябва. Не знам дали гредите имат предна/задна, само видях че има стрелкичка която трябва да е отляво. Предната се монтира без проблем, но на задната частта, която лежи върху покрива "стъпва" накриво и от двете страни. Тоест не ляга по ръба между рамката на вратата и покрива,а го застъпва. Но се закрепиха здраво. Проблемът е, че когато вали дъжд - тече вътре в купето през процепа между вратата и тапицерията на тавана... Явно това не е нормално, но как да го оправя. Течът го има и на 4те врати. пп. Колата е A6 4f 2007 седан Гредите са тези :
  4. Ако под реглаж става въпрос за стенд на преден мост - правен е разбира се И аз си го обяснявам с това,че когато са слагали новата рейка са изправили горе-долу волана в купето обаче не баш и кормилния прът е влязал с един зъб настрани в рейката. Идеята ми беше за този steering angle сензор дали му влияе.
  5. В петък ми смениха рейката,защото моята беше заминала. Но сега воланът е крив сигурно 1-2 градуса обратно на часовниковата стрелка - достатъчно,че да ме дразни, но не до толкова,че майсторът ми да го оправи. Та проблем ли е за колата това "отклонение"?
  6. Когато има изписана грешка най-отгоре на борд комютъра и се натисне копчето Check - показва с думи какъв е проблемът...
  7. Satori

    Сваляне на халоген

    ЛЕД крушка слага
  8. Satori

    Проблем със запалване

    Към ключовете нямаш ли нещо друго ? При мен е това: и на това кръглото се натиска това бялото копче 3 пъти.
  9. Satori

    Проблем със запалване

    Колега, нелепо е но е от имобилайзера на колата. Имаш ли сива висулка на ключовете ? Ако да, вкарваш ключа, на контакт, цъкаш 3 пъти копчето. Тази зима ми се случи на летище софия - нямаше ме 10 дена и колата е "забравила" имобилайзера си и имах 3 часа мъки(мислех че ми е паднал акумулатора) и се оказа това. пп. Имах абсолютно същите грешки, колата е същата, само дето не е авант
  10. За Авто на фаровете - колата използва сензорът зад огледалото за обратно виждане - когато е тъмно/мрачно светва таблото, когато е светло - таблото не свети. При мен през деня като я вкарам в гаража и таблото светва след 1-2 секунди.
  11. А тогава на предифейсов фар с лупа с код 4f0941030 може ли да се сложи обикновена крушка, а не ксенон ? Намерих 2 здрави фара за 300 лв, което според мен е страхотна цена. Собственикът казва,че не помни с какви крушки е бил дали са D2S сокет или някой H4/7. Та се чудя дали да ги взема и да сменя моите обикновени халогенни фарове.
  12. Поставянето на фейсови фарове на предифейсова кола сложно ли е ? Plug&Play ли е ?
  13. Някой да може да ми препоръча къде в Пловдив могат да ми полират фаровете и да им сложат фолио с УВ защита ?
  14. А този усилващ универсален адаптер каква роля играе ? Чрез него свързваш телефона с колата ?
  15. Здравейте отново, получи се - първоначално не успях да намеря втората врътка откъм решетката и въртях само горната и вдигна съвсем малко, но после открих и "долната"(тя е малко по-дълбоко) и с нея вдигна бая повече. Сега съм доволен как свети.
×
×
  • Create New...