Jump to content

black_audi

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно black_audi

  • Рожден ден 21.03.1990

Друго

  • Kaра
    audi a 3 tdi asz

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

771 профилни разглеждания

black_audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. "НН Сервиз" ООД Бош Дизел Център гр. София - 1528 ул. "Поручик Н. Бончев" № 10 ............Тези не са ли добри ? става въпрос за ASZ мотор на ауди а3 и при диагностика една от дюзите впръскваше по-слабо ,но мисля че с един ремонтен комплект ще се оправи ,но въпроса е къде да го сменят и настроят дюзата.Не ми е голям проблема (колата си върви ) но искам да я направя по-навреме за да не стане наистина голям и тогава да му мисля Цитиране на предходно мнение!
  2. Има ли в България оторизиран сервиз за помпа-дюза който да ми препоръчате или ако няма оторизиран ,то поне някой в който разбират и ще ми направят колата безпроблемно ?
  3. Ако колата върви нормално ,значи нямаш никакъв проблем ! Все пак е дизел , нормално е да изпуши а и като се има впредвид с каква нафта караме не виждам защо се чудите ,че изпушва .
  4. http://olx.bg/za-audi-a3-8l-96-00-hella-tuning-farove-s-lupi-na-ksite-i44212787 Колеги смятате ли ,че тези фарове са оригинални Хелла ,защото дочух че се правят и реплики точно на този модел ? za-audi-a3-8l-96-00-hella-tuning-farove-s-lupi-na-ksite-i44212787.htm
  5. защо ги продавате колега ? променя ли се возията с тях ?
  6. Колега аз карам същия модел ауди а3 1,9 тди 130 коня ASZ мотора и колата ми също не върви във ниските обороти .....точно и при мен от 2000 обр. тръгва да върви . Казаха ми ,че този проблем е често срещан при PD-моторите и е свързан със запушване на главата или нещо от сорта.Това ми казаха от сервиза в който си рециклирах турбината и също така не съм бил първия при който се среща този проблем и не се и учудват,но отстраняването на проблема се оказва трудна задача ,зашото варианта е със нова глава която струва почти колкото колата,а пък не подлежала на ремонт или поне в България нямало специалисти който да разбират на глави и ремонта им.
  7. black_audi

    ESP за ауди а3

    Колега аз имам съшия проблем и нов наистина варира от 400-600 лв. което според мен не си заслужава за един датчик.Пробвай да почистиш клемите където се включва със контактен спрей .Датчика се намира под волана .Има шанс да заработи,защото просто може да се е зацапал и да не дава добар контакт.Иначе другия вариант е да търсиш такъв от авто-морга за 100-150лв. Поздрави !
  8. black_audi

    Брони от S3 8l

    Стават за всяко а3 колега Михалев ,единствено ще има леки пречки при напасването на броните ,а относно цената не е голяма разликата от такива за а3 и s3 .Още по изгодно е ако ги намериш втора ръка
  9. black_audi

    Брони от S3 8l

    Здравейте! Нов съм в форума и за пръв път пиша тема. Надявам се да получа компетентни мнения по следния въпрос. Ще станат ли брони (предна и задна) от ауди s3 8l на обикновена а3-ка 8l ? Искам да им направя нещо като s-пакет ,но четох в една статия че калниците при S3 са по-широки от обикновената а3 и не знам дали ще си пастнат на мястото ,та реших да пусна едно допитване преди да съм ги закупил и направил монтажа . Благодаря
×
×
  • Create New...