Jump to content

Кирчо 8l

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    8l

Последни посетители

302 профилни разглеждания

Кирчо 8l's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги искам да попитам защо при мен този 19 канал не е активен.Дава error и нищо повече.Пробвах с 2 различни кабела и програми и все същото,някаква идея ?
  2. Здравейте колеги.Колата ми е Ауди А3 1.9TDI фейслифт с half fis табло.Наскоро си купих ръчка за мигачите с копчетата за борд компютъра + кабела към нея.Скоро ще пристигне и табло с fulfis пак от същото ауди.Намерих tutorial как да обуча новото табло с vag tacho и се сдобих с кабела и програмата.Интересува ме дали някой от вас има tutorial(може и на английски) за retrofita с ръчката.Как става всичко стъпка по стъпка.Или някой ако има схема на пиновете от червената букса - кой за какво е,защото буксата,която пристигна има доста изрязани кабели,които явно отиват някъде по колата..Като цяла всякаква информация ще е полезна.Търсих из гугъл,има всякакви tutorial-и,но не намерих затова. Предварително ви благодаря. Поздрави.
  3. Здравейте колеги.Карам А3 8l 2001г фейслифт и имам едно питане относно музиката.Купих колата с някакъв измислен плеър Sony и след дълго търсене намерих Chrorus 2 точно за А3 8l фейслифт.Поръчах го от Ebay и съвсем скоро трябва да е тук.Та имам следния върпос : Четох на доста места,че Chorus-a се управлява по Can шина(пускането с даването на контакт и осветлението на бутоните) , а на моята кола има само 2-те букси,които са за колоните и за захранването.Кабелите за Can H/L и К-bus ги няма на буксата(Всички букси са сменени и не са оригинални,разтърсих се,да не са набутали назад оригиналните кабели,но ги няма).Интересува ме от къде в колата да ги намеря и да ги прекарам за да работи всичко коректно ? Четох в един чужд форум,че от една от буксите на километража може да се вземе,но не съм сигурен. Много моля,ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или е запознат да помогне. Предварително благодаря.
  4. Благодаря за мненията.Поразстръсках гърнето и изпадаха тези сажди и вече нищо не се чува като ги разклатя.Гърнето ще се слага на дизел ако има значение.Според вас като вече не падат сажди и не дрънка дали ще имам проблем ?
  5. Здравейте колеги.Вчера си купих гърне за А3-ката втора употреба.Гърнето е Remus,от бензинова кола и имам един малко тъп въпрос. Като тръснах гърнето от него изпадаха следните боклучаци : http://imageshack.us/photo/my-images/707/kyt7.jpg/ Имат консистенцията на много ситни въглища.Интересувам се : става ли гърнето ? Какво е това и дали ще е проблем да го сложа така ? Гърнето външно е читаво и няма никакви ръжди. Съжалявам за глупавите въпроси,но просто не съм запознат и смятам,че тук ще намеря помощ. П.П. : Като разклатя гърнето,нещо вътре придрънква леко.Все едно тези парченца се тръскат вътре.
  6. Здравейте.Имам следния въпрос.Изпадна ми оригинално Ремус гърне на тънки пари,но е от бензинова кола,а моята е дизел.Ще има ли някакъв проблем ако го сложа.Нещо може ли да навреди на двигателя ? Поздрави
  7. Купувам някой от изброените player-и (Concert,Concert 2,Chorus 2) за A3 8l facelift.Държа да е от А3-ка фейслифт,защото по-трудния начин разбрах,че от други модели на ауди не става.На пръв поглед са еднакви,но не пасва в конзолата. Предложения : в темата или на лс
  8. Колеги,може ли някой,който е правил интервенцията да даде повече информация,защото и аз го мисля този варинт.
  9. Здравейте.Карам Audi A3 1.9 TDI помпа-дюза.Та съответно маховика ми вече почти се е предал. Искам да попитам какъв е варианта да се сложи обикновен маховик с друг съединител,защото цената на демпферния не ми харесва.Пък и скоро ще вдигам още конете,за момента е с чип,КН филтър,генерация на 63мм. Всякакви мнения и препоръки са добре дошли.
  10. Здравейте.От скоро съм собственик на A3 8l 1.9 PD 131 катъра.Понеже демпферният ми маховик се е предал и знам колко струва новият.Искам да попитам какво ще е нужно колата да премине от ръчка в автоматик.Имам впредвид какво трябва да търся освен кутия и в общи линии колко пари ще ми излезе интервенцията ? Надявам се темата ми да е на правилното място.
×
×
  • Create New...