Jump to content

MOON

Members
  • Мнения

    455
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S6 Avant (C5)

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2124 профилни разглеждания

MOON's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. MOON

    задна чистачка

    Ако е сменено с такова от седан....нищо чудно и да няма тази функция.
  2. Колега може ли да ми обясниш как се разглобяват пръскалки на фаровете на а4 че ми предстои боядисване на бронята 

  3. За предната или за задната емблема говориш? Щото ако е задната, ОК е с фолио, ама предната ако е направил .....искам и аз
  4. При всеки един автомат, който съм имал до тук (а това са 5 на брой от различни марки) го имаше това присърцване при леко отпускане на педала на спирачката. Мисля си, че е нормално!
  5. MOON

    Търся помпа vp44

    Пиши на James, сигурен съм, че ще има
  6. Електрическа рейка на С5??? Такова животно не знам да има на тия купета! Може да са имали предвид рейка със Servotronic или без. Ама това не я прави електрическа по никакъв начин. За да разбереш дали рейката ти е със сервотроник, трябва да вдигнеш колата на подемник и да видиш дали на рейката има един клапан с букса, който се намира в непосредствена близост да кормилния прът. Другия начин е да махнеш пластмасата около волана и да погледнеш отляво на същия дали имаш реле с надпис Servotronic. Ето така изглежда кабелчето с буксата: http://www.2040-parts.com/power-steering-gear-rack-pinion-1998-1999-98-99-audi-a6-c5-servotronic-i486020/
  7. От там е най-удобно, да. Ако имаш и на фаровете пръскалки, направо и двете смени, че после ще има пак сваляне на подкалник.
  8. За хидравличните тампони не съм виждал ламБа. На диагностика излиза като грешка, некъв solenoid ...... нещо си.
  9. Имам абсолютно същия пробпем от 2 години насам. Всичко съм сменил, включително, рейка, масло, маркуча за високот налягане и не знам още какво. Проблемът си остава. Само помпата не съм сменял, но то друго не остана.
  10. MOON

    Багажника не се отваря

    Опитай все пак със задържане на бутона на дистанционното за отключване на багажника. Доста собственици на ауди познавам, които не знаят, че багажника се отваря със задържане на бутона, а просто цъкане, както се отключват вратите. Ако и това не сработи, колегата е прав, че ще се наложи чупене /100% сигурно/ на кората на багажника отвътре и отваряне през механизма.
  11. MOON

    Audi a6 c5 99г.AEB Fis дисплей

    Моето е VDO и от 3 години насам съм с китайче и нямам никакви ядове. Само в горещините /35-40 градуса/ става маааалко по-светло от колкото оригиналното, но работи перфектно.
  12. Същия проблем имах. Всички механизми бяха спекли и клеясали. Сваляне, почистване, гресиране и вече 3-та година нямам подобни проблеми.
  13. Не съм 100% сигурен, но си мисля дали втората цифра не е за подгряване на самото предно стъкло, а не за пръскалките....мисля, че всички С5-ци имат подгрев на пръскалките. Може и да бъркам. От друга страна пък, не съм виждал С5-ца с подгрев на предния джам.... Иначе евала за разяснението
  14. Ако искаш по-издути калници, търси от 4.2 или S6. Там са си фабрично по-издути. Фейслифт 2.4, 2.5, 2.8, 3.0 не са с по-издути калници!
  15. Има датчик и отзад, по диагонал на предния.
×
×
  • Create New...