Jump to content

ktamen

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Golf 2

Персонална информация

  • Локация
    София

ktamen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Съществуващият кабел изобщо не се брои, ако не се поправят връзките му. 10мм2 е минимума, желателно 16мм2 и дори 25мм2, обувките трябва да са добре запоени! 2,5мм2 са шегичка. Аламинени жици в колата са лудост. Волт и половина е огромен пад, трябва да е под 0,1 волта. Взема се един мултицет, включва се на обхват 2 волта и се мери пада на всяка снадка. после се поправят проблемните снадки и пак се мерят.
  2. Да купих я, колата ще се кара в Ямбол и по ямболски междуселски пътища от майка ми, която е на 67г. Така че динамиката е предостатъчна, разходът не е особено важен, щото сумата за винетка, данък и застраховка е по-голям от разхода за гориво, пък и няколко процента икономия не са достатъчни да покрият разликата в цената на ремонтите. И Б3 е доста комфортна, а така или иначе разстоянията са малки и комфортът не е от особено значение.. Тя и сега си изглежда прилично, но имам намерение да я пребоядисам. Имам 4 голфови патерици, чудя се как да приспособя една за аудито. Някои правил ли е подобно нещо?
  3. ktamen

    Тампони Б3 на предно

    Без да съм виждал нито носачите, нито тампоните, които се коментират, мога да ти кажа, че лагеруването е в самата гума. Вътрешната втулка е здраво стегната за магарето, а външната здраво набита в носача. Не трябва да превъртат, нещо не е наред при теб. Сменял съм само тампони на голф2, външната им гривна е елипса, а не кръг, ако не се набият правилно се прецакват. Може и при теб да се е случило нещо подобно.
  4. Щото не искам А4, а още по-малко искам дизел. Искам 80ка, не заради липса на пари, а щото е по-надеждна. Всъщност сутринта паркирах пред нас ето това на снимката. Ама взех да се чудя дали да не взема още едно такова животно.
  5. Май вече споменах, че карам 30 годишна бангия. Тя пали винаги. Двигателят е практически същия. Засега знам, че трябва да внимавам да не е блъскана е ремонтирана лошо, защото ще ръждяса. Някакви други болести има ли по тези коли?
  6. Искам да купя ауди 80 за майка ми. Карам голф 2 от доста години, а аудито уж е 90% същото, ама не е баш същото, така че не знам какво да гледам при избора. Харесах си една обява за 1,8S, Какво значи буквичката S? Какви са слабите места на модела, за какво да внимавам най-много. Предпочитам карбуратор, щото е по-прост и лесен за поддръжка. Колата вероятно ще се кара по 1000км годишно. Ще бъда благодарен за всякакви съвети. http://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11488629859735515&page=1&searchres=g1gwqxr1 http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11481720955250099&slink=24irhh За тези обяви како мислите? А дали да не търся по-нова кола? Колата ще се кара веднъж два пъти месечно и малко се притеснявам, че на по-новата ще и светне някоя лампа и майка ми няма да може да я подкара. А на село май няма кой да и помогне.
  7. Здравейте, извинявам се, че възкресявам толкова антична тема, но ми е много интересно какъв е смисъла от тези два допълнителни диода дето по принцип ги няма. Щото аз току що разглобих един алтернатор и яките диоди са си 8 броя и не мога да си обясня какъв е смисъла от двата допълнителни.
×
×
  • Create New...