Jump to content

Loveaudi

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4

Последни посетители

726 профилни разглеждания

Loveaudi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги въпросния дръгел не пали под половината резервоар или под наклон. Имаше подобна тема преди години, но не я намирам. Моля за линк ако някой я знае или да пише как да реша проблема.
  2. Нямаше време да пиша колеги. Оказа се водна помпа.. беше се пръснала перката
  3. Защо според теб е водна помпа
  4. Мина ми през акъла, но можеш ли да обясниш защо
  5. Здравейте колеги онзи ден напънах повече аудито(става въпрос за 300метра) и тя взе че прегря беше 110гр. Веднага я загасих и оставих до сутринта. На сутринта тръгнах и след 5км. Колата вече беше на 120гр. Радиатора беше студен, това ме наведе на мисълта за термостат. На пътя свалих термостата налях стария антифриз и заспа. Нямаше парно, но това е ясно. Днес взех термостат и двата сложих в тенджера - отвориха еднакво... Сложих новия, но положението се подобри с 5-10гр.,радиатора пак е студен. И парно пак няма. Върти само маллия кръг и загреява от 0 до 90-100 за няма 3мин.. Може би да се обезвъздуши трябва? Дайте опит и идеи, моля.
  6. колега ако не си намерил още имам такава кора чисто нова ако искаш пиши 0882614371
  7. чисто нови имам ДЕПО 300лв двата
  8. колега имам фарове фейслифт чисто нови с кутия ДЕПО 220лв двата 0882614371
  9. Здравейте колеги, имам следния проблем: колата е б5 95г. без климатик, само парно. Не и работи степента на парното в краката. Когато го преместя на нея духа на предното стъкло?? за съжаление обаче когато я сложа на предното стъкло не духа в краката :Д:Д Смятам че някоя клапа може би не отваря/ затваря но.. нямам идея какво да направя, някой с подобен проблем да каже нещо по въпроса?
  10. Благодаря момчета ще го действам
  11. благодаря ти за отговора. ти в кой сервиз я слага?
  12. Здравейте, потърсих из форума теми по този въпрос, но не намерих. Изчетох доста теми за тая газ но уви.. Никаде не се стига до консенсус за марката и сервиза. Става въпос за София и Ауди А4 1.8 125к.с. АДР матора. ще съм благодарен на всеки който изкаже мнение и помогне в избора на инжекциона
  13. Мога да ти предложа а4 125hp.
×
×
  • Create New...