Jump to content

trackersoft

Members
  • Мнения

    409
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0TDI ASB

Персонална информация

  • Локация
    Burgas
  • Интереси
    Computer hardware, software, mobile networks, fixed networks,
    Unix Linux administration, SAP, Virtualization

Контакти

  • Skype
    trackersoft

Последни посетители

3597 профилни разглеждания

trackersoft's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не мисля че е станал проблем ако не е дръпнал ръчната. Има един "храповик", дето прещраква ако е претоварен, но доколкото знам няма опасност за кутията. Все пак не се препоръчва да се остава само на "P" когато има по-голям наклон
  2. trackersoft

    Задни спирачки

    Колеги, задни вентилирани дискове не са ли стандартните? Аз мойта с такива си дойде, да не са част от външния s-line?
  3. Казва се "планирано остаряване", благодарение на модерните технологии
  4. На мен ми взеха 450 там (2014та) със смяната
  5. Колега, вземи си един диаг.кабел за 50-100лв. и си инстални VCDS на лаптопа и ще си отговориш сам на много от въпросите. Състоянието на ДПФ-а може да се види на 104 канал.
  6. Тва е некъв т*шак Нема такъв индикатор ...
  7. trackersoft

    карта за 2019г

    -R са по-добрите уж
  8. https://www.blitz.bg/layfstayl/skorost/sdvr-do-vsichki-shofori-tova-tryabva-da-napravite-zadlzhitelno-ako-v-talona-na-kolata-nyama-danni-za_news659684.html
  9. Да, в талона си го пише, но в регистрите на КАТ и на общината не го пише (колко удобно)
  10. По моя случай има развитие... Това е отговора, който получих от данъчното в Бургас: "При нас данните са 171 kw, година на производство 2009, Евро 3. При допълнителна проверка в налични регистри на Сектор „Пътна полиция“ не беше установено наличие на екологична категория на двигателя. Съгласно чл.54 ал.14 от ЗМДТ – когато в регистъра на пътните превозни средства, поддържан от Министерството на вътрешните работи, липсват данни за екологичната категория на превозното средство, се приема, че превозното средство е без екологична категория. Ето защо, при наличие на екологично съответствие на двигателя, следва да се обърнете към Сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР, където след приключване на процедурата и нанасяне на категорията в регистъра, съответно и в свидетелството за регистрация, информацията автоматично ще се отрази по Вашата данъчна партида и задълженията ще се преизчислят съобразно новите данни." Пратих снимка на талона и отговора беше: "Колегите отразиха данните, задължението Ви е коригирано - 426,82" Така че бургазлиите да го имат в предвид.
  11. Ами в талона го пише ЕВРО4, да не би щото колата е по-"млада" от 14год.? Нали на 4 и 14 години намалява двойно? Едното дава 389, другото дава 493, а данъка ми реално е 505 според това което получих от данъчното. ASB е двигателя (171 KW).
  12. Някой от Бургас няма ли с Евро4 да сподели колко му е данъка?
  13. При мен данъка за тази година сравнен с миналата е с 40лв. нагоре, в талона си пише ЕВРО4, уж трябваше да е по-нисък тази година... Регистрацията е бургаска.
×
×
  • Create New...