Jump to content

Lubo93

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1,8T

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

628 профилни разглеждания

Lubo93's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте на всички. Проблема е следния: запалих си колата сутринта и тръгнах и след 2-3 км забелязвам,че Фис дисплейя избледнява все повече и повече и накрая докато накрая напълно нищо не се виждаше. Реших да го изключа от копчето и карах ли карах пускам го не се оправи,но като стана тъмно забелязох ,че целия километраж с климатроника светят едвам едвам.Пробвам от димера за усилване няма резултат.Странното е ,че като не е на контакт и включа ли габаритите и всичко си свети както трябва,но пак без ФИСА и дам ли на контакт веднага намаля светлината значително.Та търсих теми в форума,но никъде не видях конкретна причина за това.Днес проверих вс бушони и маси ,километража свалих огледах ,чак боша смених и пак файда никаква.Моля за помощ ,ако някои има идея нека да сподели !Колата е ауди а4 1,8Т 95 година с фулфиса
  2. Ами аз карам на газ и от ремонта съм минал 18к км освен да са заминала или както каза единия от майсторите маслени сегменти ,но в неделя ще сваля смукателя да видя как са клапаните да видя дали гумичките пропускат и ако да ще ги сменя и ще видя как ще е ,защото ми бактиса да карам така . Маслото започва да го пипа като направи над 5к км ,иначе дотогава почти не доливам,а от къде идва този пушек :Д маслото не мърда , а пуши ..
  3. Здравей имам същите признаци и не е от турбото,защото няма грам мясло,а като заграее и почва да пуши и мирише на масло ,особено ако спра на светофар и тръгна го виждам ясно. Аз съм сменял гумички и водачи преди 18к км ,при смяната на гарнитурата на главата ,но уви след 18к км почна да пуши и да пипа масло не много ,но го пипа .Засега различни теории от всеки един казва сегменти ,друг пак гумички и ще гледам сега ще свалям смукателния колектор да видя клапаните как са дали са мазни ,ако да сменям гумички пак .Карам на газ ! Мислих и аз да пускам тема,но твоя проблем е сходен с моя .
  4. При мен след като ми изгоря комутатора и го смених с нов и заработи добре,но я нямаше никаква не надуваше и беше в авариен режим . Закарах я на един майстор,който я оправи и цялата работа бил изгорял бушона ,който бил в кутията ,където стои компютъра.
  5. Може ,но никой не гарантира,че колата ще върви без проблем на газ след 4000об Цитиране на предходно мнение!
  6. И отделно газовата е малко над 1000лв в моя случай 1,8Т на предно с чип ми излезе 1230 лв ,но съм страшно доволен от тази инвестиция,а ако имаш някакви въпроси може да питаш на ЛС
×
×
  • Create New...