Jump to content

mmihailov

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    SQ5

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

481 профилни разглеждания

mmihailov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Уравновесен 😁. Континеталките нямат добри отзиви за мокър път по ревюта макар, че се бях огледал в тях.
  2. Здравейте колеги, карам SQ5 и дойде време да се избират летни гуми. Ще се търсят 21". Кой от кои марки и модели гуми е доволен, кой на какво ще заложи? Отзвуци, отзиви...
  3. Привет колеги, на каква марка зимни гуми ще заложите този сезон? Чета различни класации и засега съм се насочил към BRIDGESTONE BLIZZAK или CONTINENTAL TS-870 с размер 235/55/19за SQ5. Какъв е вашият избор за сезона?
  4. mmihailov

    проблем с дистроник

    Здравейте, от скоро съм с SQ5 2014. Била е с проблем отпред и явно при ремонта не са направили дистроника. При сканиране показва,че има отклонение от 5 градуса и нещо и явно не работи. Този проблем в сервиз на Ауди ли се отстранява? Благодаря предварително!
  5. mmihailov

    Летни гуми за Q7

    И аз заръчах едни континенталки на 20" и сега се чакат да дойдат.
  6. Честно да кажа не знам коя година е. Приятелчето ми каза, че е последната която има официално каквото и да значи това.
  7. Помагайте колеги. Имам Q7 и имам следният проблем. Едно приятелче ми записа новата карта за навито и аз доволен отивам да сменя диска и ... опаа, не мога да изкарам стария диск от чейнджъра. Някои срещал ли се е с този проблем и знаете ли как може да се отстрани. Благодаря предварително!
  8. mmihailov

    Летни гуми за Q7

    Аз се бях насочил към този модел защото в тестовете на ADAC ги дават на едни от челните места, вярно, че там беше теста за 17" а моите са 20".
  9. mmihailov

    Летни гуми за Q7

    Здравейте колеги. Дойде време да се сменяват гумите с летни. Тъй като ми предстои закупуване бих желал да споделите мнение с каква гуми карате, доволни ли сте от поведението на мокър и сух път, шум и т.н.
  10. mmihailov

    Размер на гуми за Q7

    И аз сложих континетал пък да видим как ще са. Все още не съм ги пробвал на сняг
  11. User, можеш съвсем спокойно да захраниш диодната лента само в единият край и няма да имаш проблем. Има си такива димери, които управляват лентата. Аз съм с такъв, но лентата ми се пали, гаси и димира с дистанционно а не от ключ. Мисля, че не беше кой знае каква цена. Връзва се на 12V на захранването и след него е лентата и работата става.
  12. mmihailov

    Размер на гуми за Q7

    Мерси колега за отговора. Карам тойота корола с TOYO и съм доволен. Засега съм се насочил към тях и за Q7-та. Предлагат ми също Pirelli, Bridgestone и Nokian. Имате ли наблюдение за тези гуми като марки. Мерси предварително!
  13. mmihailov

    Размер на гуми за Q7

    Привет колеги, от скоро се радвам на Q7. Питането ми е как е по-добре за зимата, да сложа същият размер гуми 275/45/20 или да търся джанти и гуми на 18". Двайските не са ли много нископрофилни и няма ли да пострадат джантите зимата...Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...