Jump to content

mamaligata

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi А4 1.8 `99г

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

370 профилни разглеждания

mamaligata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Става въпрос за Ауди А8 3.0 2004г. Палеше много трудно и след като смених бобината и четките на стартера се оправи. Палеше перфектно известно време, но след това започна да пали когато си иска! Много често вкарвам ключа, давам на контакт и като завъртя да запали .... тишина! Нищо не се случва! И като завъртя така 20-30 пъти запали ... никаква логика!
  2. Ако не е проблем да ми измерите дебелината на диска, диаметъра и няколко снимки? Благодаяря!
  3. Цитиране на предходен пост! ... заминавам да сменям и свещи
  4. Цитиране на предходен пост! В крайна сметка си купих нова за 350лв. и те така ... :) Точно изкарването от сервиз започна да ми мига лампата за пдгревните свещи ... не знам има ли нещо общо ...
  5. Здравейте! Имам си вагком и закачих колата на него. Ауди А8 3.0Д 2004г., но още съм неук в разчитането на грешки. Проблема е, че ми мига лампата за подгрева. Благодаря предварително! Ето и снимки на грешките :
  6. Цитиране на предходен пост! Не не е клекнала! Днес ходих на друга диагностика за всеки случай и човека ми каза че има проблем в преден десен датчик за регулиране на фаровете! Изчисти грешката и започна да работи същия датчик, но след известно каране пак отказва! Добре ли е това, не е ли? За същото ли става на въпрос или е различно от тези машинки?
  7. Здравейте колеги! Става въпрос за А8 3.0Д 2004г. - Онзи ден както си карах вечерта и забелязах че фаровете започнаха да се местят ту на горе ту на долу. На теблото ми изписа "Headlight range control detective" и нон стоп ми пищи и свети също лампичката за окачването заедно с това! Ходих на диагностика и ми казаха, че са ми изгорели машинките за регулиране на фаровете, а ми светело и окачването защото според него се регулират как да са фаровете. Проверих ги и намерих на 350лв бройката ... Въпроса ми е възножно ли е да се изчисти тази грешка и да не ми пищи вече в колата? Нямам 700лв за нови, а втора ръка не знам къде да търся.
×
×
  • Create New...