Jump to content

Tinin

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    E 250 TD, A6 2,7 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Tinin's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дино тест?? За първи път чувам такова нещо, малко повече инфо ако може. Стефчо, колата не пуши изобщо и е доста пъргава. DPF-а също е история
  2. Колеги, извинявам се за въпроса ако прозвучи глупаво, но как можем да разберем реалните к.с. след чипосване? На моята ми казаха, че е правено нещо( 2,7 тди 4х4), но аз не съм сигурен дали е така. Ако някой е наясно, моля да сподели.
  3. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Моят разход на извън градско, също съответства на показанията на компютъра. В града не мога да засека дали е точно показанието на борда, още повече, че то се мени от 11 до 20. Но определено това си е кола за извън града, там удоволствието е максимално
  4. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Колега, твоя разход е доволно нисък. Аз с 2,7 автоматик и 4х4 под 13 градско не съм падал до момента. Трябва да се има предвид, че обикновено карам на кратки разстояния и колата си е студена. На извън градско при 140 разхода е 7,9.
  5. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Колега Тони, не знам ти каво си карал, ама на Мерцедес Е 250 не можеш да казваш трошляк особено сравнявайки го с коли от същия клас. Преди 10 години това си беше супер кола, поне за мен. И до момент носталгията не ме пуска и още си я карам. И най-накрая не разбрах, ти по 2,7 мотора ли плюеш или по 3,0? Естествено, че всеки си жаресва неговата кола, но аз не съм казал, че мойта е най-бърза. Правил съм си тестове, но годините на келешлъка са отдавна зад мен. Сега просто се кефя на тази кола и тя напълно покрива изискванията ми.
  6. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Колеги, от 2 месеца карам А6 2,7. Е мога да ви кажа, че колата се държи перфектно като динамика. Няколко пъти съм изрязвал същия вариант ауди, но 3.0 . Аз лично а6 с мотор 3.0 не съм карал, но съм карал Q7 и определено мощността не и стига.
  7. Анди, само за твоя информация-имам познат, който продава А6 Авант 3,2 бензин, s-line. Изключително запазен автомобил, 2005 г. Ако проявяваш интерес, пиши на ЛС. и ще ти дам координати. Не пречи да я видиш.
  8. Tinin

    Bluetooth

    Мерси, ще потърся в тази тема и действам.
  9. Tinin

    Bluetooth

    Е понеже се похвалих,че свързах и двата телефона към блутуута сега не ми работи микрофона и в момента не мога да го ползвам
  10. Искам да предупредя всички колеги за сервиза на Жоро Аудито или Жоро от Суходол както още е известен. Двама колеги с wv tоuran ходиха там и положението беше плачевно. Единия започна от диагноза маховик (след като им казаха,че е сменен минаха на карета),след това предположиха дюзи. След смяната на дюзите, колата отново тресеше и не вървеше. Накрая след няколко седмици взимане и връщане от сервиза, се оказа разпределителен вал. Смениха вала и сега е ОК. На другия колега една седмица му сменяха маслото на автом. Скоростна кутия. След смяната започна да тече масло. След неколкократно ходене отново в същия сервиз му казваха, че тече антифриз не масло!!!! След поредното отиване, лично Жоро е обърнал внимание и се е оказало,че наитрина тече масло. Юнаците са сложили някакъв филтър на скоростната кутия наобратно. Сега вече всичко е наред след много загубено време и изхабени нерви. А и да не забравя една реплика на Жоро, след настояване на колегата да оправят по-бързо нещата - "ще чакаш, тук при мене идват хора с бентлита!!!"
  11. Tinin

    настройка на дистроник

    Ще го питам и ако е съгласен, не пречи да опитам
  12. Tinin

    настройка на дистроник

    Днес опитах чрез един приятел със софтуер да изключа дистроника, но не се получи. Явно след 10-на дни ще цъфна в Порше. Дано самия сензор да е жив, за де не ми свалят кожата.
  13. Tinin

    настройка на дистроник

    Приех градивната критика на колегата N1995 и звъннах в Порше Запад. Цената е 156 лв., ако самия сензор е наред. Процедурата отнема около 2 часа. Ще трябва бързо да реша защото свободните дни са другата сряда или четвъртък, но тогава ми предстои пътуване.
  14. Tinin

    настройка на дистроник

    Ами не, по-добре давай оферта. Трябва да се подбиват цените на Порше
  15. Tinin

    настройка на дистроник

    Ха ха ха емиии щом предлагаш Никога не съм ползвал до сега такава екстра и може би затова не я оценявам. Лошото е, че май никой не се сеща къде могат да го калибрират.
×
×
  • Create New...