Jump to content

NiGh7

Members
  • Мнения

    171
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NiGh7

  1. Актуален ли е телефона, колегата предлага ли ги все още?
  2. ATE 57 от какво може да се търсят? Също, с такива апарати, дискове на 4х108?
  3. За да не отварям нова тема, продължава мъката, години напред. Направих проверките който колегата @jordanik е посъветвал да направим (отново) и има промяна. Плафоните светват след подаване на маса към бяло/кафявият кабел, светват и след вадене на контактния ключ, но не и след отваряне на врата. Бутоните на вратите работят, сборната връзка също е проверена и поправена. Забелязах че на предният пасажерски плафон има направена връзка (за да светва със всички останали след пускане на предният (среден)). Някакви съвети и идеи?
  4. Здравей, кори за врати за Б4 с ел стъкла да ти се намират? Също и термометъра за външната температура, само дисплея?
  5. датчик външна температура, целия със кабелите и дисплейчето, цена?
  6. Търся умна дюза за Б4 92'-93' с код "028 130 201A" и 246bar налягане.
  7. NiGh7

    1Z Проблеми

    Така, малко ъп по темата след сумА разправии и никакви резултати. Грешката която даде е с код "00542" Needle lift Sensor (G80) 05-00 Input Open , замерих и съпротивлението на самата дюза - 0, не отчита никакво съпротивление на контактната букса. От ECU-то идва напрежение 11.8 ~ 12.1в. След четене по форуми и консултации с майстори и хора рециклиращи такива дюза, сложих 100ohm съпротивление на "+"-совият кабел, но след последващо замерване е пак 0, замерих и самото съпротивление - работи, отчита 99.3ohm. Някаква идея ?
  8. Здравейте колеги, тези дни смених токоизправителя който е на таблото (10V), използвах заместителя който е, но уредите все така работят хаотично, ту тръгват, ту не, ту работят половинчато (пример: температурата стига до 70°C като колата реално е 90°C). Контактните гайки са зачистени със шкурка и пръснати с контактен спрей.
  9. NiGh7

    1Z Проблеми

    Нямам собствена диагностика, а в града няма хора които да имат такъв преходник като за Б4 (K-L). Разкачих дебитомера и колата спря още повече, също и "умната" дюза разкачах - ефект нулев, опитах да я замеря, но не отчита никакво съпротивление. Отворен съм към предложения.
  10. NiGh7

    1Z Проблеми

    Здравейте колеги, силно се надявам някой по-запознат да помогне. Проблемите са следните, колата работи нормално на място докато не загрее, когато достигне работна температура сменя звука, започва да тресе и да работи като цяло "тежко". Вторият проблем е "Check Engine" лампата, която светна и колата загуби мощност, развърта докрай, но е някак мудно, бавно.
  11. NiGh7

    ПОДАРЯВАМ

    Ако мога да се впиша..
  12. Панта за задна врата (лява) , насрещник от предна врата (на средната колонка което стой, където се заключва вратата за него), копче за нагревателите отзад и предна шофьорска седалка. И евентуално адрес в София, ако може да дойда на място. Поздрави!
  13. @toro @netizen Доволни ли сте от покупките? Обмислям скоро да се снабдя и аз, че май си изгорях вчера, а и откакто вече взимат и точки си е притеснително.
  14. Сериозно ли на никого не му се е случвало точно това и никои няма идея от какво може да е?
  15. Номерата са 1 305 621 465(десен) и 1 305 621 464(ляв) , марката е Bosch, интересното е че в ЕТКА не ми ги вади с този номер. Потърсих в TecDoc и намерих следното : Ляв Фар Е13 1358, страна за монтаж - ляво, за дясно движение, като за другия е Е13 1359 , дясна страна на монтаж и дясно движение. В TecDoc намерих и номера на стъклото, но не пише друго освен страна на монтаж. При сглабянето възможно ли е да се разменят ляв и десен рефлектор и оттам да идва цялата случка?
  16. Направо на въпроса. Става въпрос САМО за дългите светлини, а именно че при включването им и левият и десният фар "бият" осезаемо наляво. Фаровете са регулирани(късите са в нормите според уред), пробвах с различни крушки(ксенон, няколко типа/вида халогенни), но ефект има нулев,идеи? Също имам проблем със светлините за заден ход (цокъл BAY15d ), светят слабо, толкова слабо че стоп светлините са по-силни(осезаемо) (P21/5W крушки-балони), някак да ги подобря? П.С Фаровете са ЕДНОсекционни, с рециклирани рефлектори.
  17. Относно плафоните - на кафяво-белият кабел нямам маса нито + , т.е е прекъснат бяло-черният кабел, въпроса е къде е този бяло-черен управляващ кабел?
  18. Малко ъп по темата. При мен плафоните не светят от известно време, но проблема е и друг. При заключено/отключено положение на вратите, и при свързана лилаво/розова букса към помпата за централното се получава едно тик-такане което довежда до изтощаване на акумулатора. Когато разкача буксата - всичко е Ок и тик-такането го няма. Въпроса е за какво служи тази букса и празната бяла такава?
  19. Здрав ли е маркуча все пак, ще ми кажеш ли цена ?
×
×
  • Create New...