birdmen

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

About birdmen

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi b6 1.9 quattro

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. Аз си направих чип при tst tuning Варна но за жалост Келеша вече не е сред живите, иначе съм много доволен колата стана 163 к.с и доста пъргава. Но вече търся и аз нещо повече и мисля да махна катализатора и да сложа по голям кулер, и ме интересно кал се прави този ремап? Иначе и аз съм със същата кола. Следя темата.
 2. Подложките пласмасови ли са или гумени?
 3. Само пружините смених колега, не ми се вярва да е проблем той амортисьора си работи нормално само че в друга позиция. Така че сложи си по високи пружини и си ок
 4. Долни лайсни на лява предна и задна врата небоядисани, или тъмно сиви, ако ти се намират.
 5. Здравей имаш ли ляв стоп за б6 авант и долните лайсни на лява предна и задна врата тъмно сиви или обикновена пласмаса
 6. Заден ляв стоп за б6 аант имаш ли ? и каква е цената на трилъчевия волан от снимката горе
 7. Ето една снимка да се види как е станало
 8. Здравейте вече смених задните пружини с обикновени от 1BA и колата придоби друга стойка, вече разтоянието ми между калника и гумата е един и същ и отпред и отзад даже задницата ми вози малко по меко. Разликата в пружините е 30мм. Ще кача една снимка когато имам време.
 9. И аз имам същия проблем с увисналата , задница затова мисля да си сложа пружини от нормално окачване 1BA обаче не знам какво цветово означение имат , ако някой колега знае нека сподели , Колата ми е куатро и в момента съм с с-лайн окачване и задните ми пружини са със цветове (1 синя и 3 розови точки) ,Според вас дали ще е проблем да сложа други пружини да я повдигна или да сложа подложки както колегата от 1BR и да не сменям пружините. По принцип съм си намерил задни пружини с 3 розови и една бяла 280мм дали стават за мен ?
 10. Здравейте виждам че темата продължава
 11. Здравейте някой от колегите да си е слагал гумени подложки за задни пружини ? Искам да си повдигна задницата понеже е много ниска и ми опират гумите . Миналата година си смених амортисьорите и пружините , но често карам с натоварена кола и ремарке и пак ми увисна задницата , затова мисля да си сложа подложки. Ако някой е слагал такива може ли да сподели имат ли ефект или да си търся други пружини. Колата е със s-line окачване , между предната гума и калника имам 2 пръста разстояние , маежду задната даже и един пръст немога да вкарам.
 12. Здравейте търся задни пружини за б6 от нормално окачване, понеже съм със портно но задницата ми е много ниска и постоянно карам тежки работи в багажника и ми опират гумите в подкалниците.За София област може и лично предаване ето мой номер за връзка 0885916616 Кико, или пишете на л.с.
 13. може да триете темата , оправих си я сам както посочих в първия ми пост .
 14. Здравейте колеги имам следния проблем , днес след като заредих на една малка бензиностанция минах 50км и колата ми притресе леко след още 10 направо ми светна лампата за esp и колата почна да се тресе много. Преди да заредя имах не повече от 10 литра и заредих още 10 . Въпроса ми е какво да направя в този момент , аз мисля да се опитам да източа тази нафта и да сипя хубава и да сложа добавка за почистване на дюзите , не знам дали ще помогне но се надявам да се оправи.На някой ако му се е случвало нека сподели опита си в такъв случай . п.п. Този проблем с претрисването го имах от както си взех колата но се появяваше от време на време и за кратко и най често като карам в нашата хубава страна с лошото гориво което продават , докато преди 3 месеца един ден претрисането не спря и така закарах колата в сервиз закачиха я и ми казаха че имам заминала дюза. След това сменихме дюзата и ревизирахме останалите и колата не е имала проблеми. Затова ме навежда на мисълта че проблема идва от последното ми зареждане на ' хубава ' нафта,