Jump to content

birdmen

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b6 1.9 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1138 профилни разглеждания

birdmen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз си направих чип при tst tuning Варна но за жалост Келеша вече не е сред живите, иначе съм много доволен колата стана 163 к.с и доста пъргава. Но вече търся и аз нещо повече и мисля да махна катализатора и да сложа по голям кулер, и ме интересно кал се прави този ремап? Иначе и аз съм със същата кола. Следя темата.
  2. birdmen

    Окачване от Б6 на Б7

    Подложките пласмасови ли са или гумени?
  3. birdmen

    Окачване от Б6 на Б7

    Само пружините смених колега, не ми се вярва да е проблем той амортисьора си работи нормално само че в друга позиция. Така че сложи си по високи пружини и си ок
  4. Долни лайсни на лява предна и задна врата небоядисани, или тъмно сиви, ако ти се намират.
  5. Здравей имаш ли ляв стоп за б6 авант и долните лайсни на лява предна и задна врата тъмно сиви или обикновена пласмаса
  6. Заден ляв стоп за б6 аант имаш ли ? и каква е цената на трилъчевия волан от снимката горе
  7. birdmen

    Окачване от Б6 на Б7

    Ето една снимка да се види как е станало
  8. birdmen

    Окачване от Б6 на Б7

    Здравейте вече смених задните пружини с обикновени от 1BA и колата придоби друга стойка, вече разтоянието ми между калника и гумата е един и същ и отпред и отзад даже задницата ми вози малко по меко. Разликата в пружините е 30мм. Ще кача една снимка когато имам време.
  9. birdmen

    Окачване от Б6 на Б7

    И аз имам същия проблем с увисналата , задница затова мисля да си сложа пружини от нормално окачване 1BA обаче не знам какво цветово означение имат , ако някой колега знае нека сподели , Колата ми е куатро и в момента съм с с-лайн окачване и задните ми пружини са със цветове (1 синя и 3 розови точки) ,Според вас дали ще е проблем да сложа други пружини да я повдигна или да сложа подложки както колегата от 1BR и да не сменям пружините. По принцип съм си намерил задни пружини с 3 розови и една бяла 280мм дали стават за мен ?
  10. birdmen

    Окачване от Б6 на Б7

    Здравейте виждам че темата продължава
  11. Здравейте някой от колегите да си е слагал гумени подложки за задни пружини ? Искам да си повдигна задницата понеже е много ниска и ми опират гумите . Миналата година си смених амортисьорите и пружините , но често карам с натоварена кола и ремарке и пак ми увисна задницата , затова мисля да си сложа подложки. Ако някой е слагал такива може ли да сподели имат ли ефект или да си търся други пружини. Колата е със s-line окачване , между предната гума и калника имам 2 пръста разстояние , маежду задната даже и един пръст немога да вкарам.
  12. Здравейте търся задни пружини за б6 от нормално окачване, понеже съм със портно но задницата ми е много ниска и постоянно карам тежки работи в багажника и ми опират гумите в подкалниците.За София област може и лично предаване ето мой номер за връзка 0885916616 Кико, или пишете на л.с.
  13. може да триете темата , оправих си я сам както посочих в първия ми пост .
  14. Здравейте колеги имам следния проблем , днес след като заредих на една малка бензиностанция минах 50км и колата ми притресе леко след още 10 направо ми светна лампата за esp и колата почна да се тресе много. Преди да заредя имах не повече от 10 литра и заредих още 10 . Въпроса ми е какво да направя в този момент , аз мисля да се опитам да източа тази нафта и да сипя хубава и да сложа добавка за почистване на дюзите , не знам дали ще помогне но се надявам да се оправи.На някой ако му се е случвало нека сподели опита си в такъв случай . п.п. Този проблем с претрисването го имах от както си взех колата но се появяваше от време на време и за кратко и най често като карам в нашата хубава страна с лошото гориво което продават , докато преди 3 месеца един ден претрисането не спря и така закарах колата в сервиз закачиха я и ми казаха че имам заминала дюза. След това сменихме дюзата и ревизирахме останалите и колата не е имала проблеми. Затова ме навежда на мисълта че проблема идва от последното ми зареждане на ' хубава ' нафта,
×
×
  • Create New...