Jump to content

dinkov_a6

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dinkov_a6

  • Рожден ден 20.10.1985

Друго

  • Kaра
    Audi 80 b4 ABK

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Димитровград/Хасково

Последни посетители

1811 профилни разглеждания

dinkov_a6's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, интересува ме цена на комплект на обтегача на веригата на разпределителните валове ( със всичките му там гарнитури и прочее), както и комплект съединител за VW Passat B5.5, 2004г., седан, 1.8т 150к.с. бензин, VIN WVW
  2. Здравейте, интересува ме цена на комплект на обтегача на веригата на разпределителните валове ( със всичките му там гарнитури и прочее) за VW Passat B5.5, 2004г., седан, 1.8т 150к.с. бензин, VIN WVWZZZ3BZ4P144725, двигател AWT136744.
  3. Здравейте, колеги! Извинявам се, че ще ползвам темата на колегата, но да си кажа и аз каква ме завъртя.. Намерил съм една 90-тка в доста комплектно състояние и се чудя дали да я взема. Audi 90 b2 2.0 115 к.с, не е куатро Боята,тенекеджийските работи и работата по двигател,окачване и спирачки са ми ясни.. Въпросът е от къде ще се търсят неща като халогени,мигачи и др. дреболийки.. Все още съм на чуденка и се надявам да изкажете малко мнения. Салона е добър и вътре е запазена като цяло. Прилагам и малко снимки.https://dox.abv.bg/download?id=4d105c07ce# -> линк за сваляне П.С. Между другото имам от дълги години ауди 80 б2 с 1,6 мотор и като кола ми е ясна...
  4. Колеги къде е релето за индикацията за отворени врати? Изведнъж ми изчезна светването на плафона на която и да е врата.. Зумера за забравени фарове си работи когато я отворя, но не светва лампата.. В момента нямам мултицет да видя идва ли маса до плафона, но най-вероятно няма..
  5. Имало е аларма,но може би в Италия още. Мисля си,че ако е прецакана самата машинка, няма да отключва и заключва въобще.. Явно има нещо което не предава нейния сигнал към помпата, Кабелите около помпата и под задната седалка си ги възстанових както трябва да са уж..
  6. Колеги да кажа, че колата си върви доволно засега. Днес си взех вакуум помпа втора ръка и централното ми тръгна. Когато отключвам и заключвам от дясната врата или от багажника всичко си работи както трябва, но когато пробвам от шофьорската не реагира. Въпроса е машинката за централното еднаква ли е с другите или не?
  7. Колега,според мен се огледай за някоя кутия втора ръка на сносна цена, сменяй и си свиркай. При положение, че си правил мотора и другото е наред... все пак е работа за 1 ден. Не виждам защо трябва да сменяш и съединител (ако не е за смяна де). На моята аксиалния лагер стърже като на сухо като е натиснат но си карам и това е. Като изреве тогава ще сменям. А за лоста смятам да го направя като колегите от руския форум - ако е скъсан тампона около лоста ще го напълня със силикон да стегне, а на топката на лоста слагам 1-2 слоя термосвиваем шлаух 40мм, нагряваш със горещ въздух,технически вазелин за смазка и луфта изчезва. ..поне на теория де
  8. Задните кабели наистина бяха прекъснати и стопени - оправих ги всичките още онзи ден,но промяна няма. Уредите си работят и мисля,че всичко си е оригинално да ти кажа. Запалката нито има ток,нито свети, на жабката също не идва ток до буксата. То няма и как да светне при положение,че няма ток на бушона,поне така си мисля де. По думите на стария собственик халогени е имала колата,но още като я е докарал в БГ и са му ги откраднали и е сложил затворени лайстни. Ако си намеря по-натам (защото са кът явно) ще си сложа пак за да си бъде оригинално. Иначе удара на колата като гледам е бил отпред вдясно - горните щипки на десния фар са счупени и е възможно наистина да е от Airbag-a. Мисля да си взема и преходник за буксите за компютъра,тъй като си имам VAG-COM , но за ОБД. Ако има проблем с Airbag-a би трябвало да се покаже.
  9. Да кажа и аз какво се случва дотук. Смених синия датчик с нов на Facet (29лв. от Косер) и всичко заспа - палене, оборотите вече са си към 900 и на двете горива. Таблото вече е поправено и си брои километрите, сменени крушки тук-там. Възстанових си всички кабели на централното,но пак не заработва, явно ще трябва да пробвам с друга помпа. Между другото попрочетох темите за захранването на запалката и жабката, погледнах бушон №14 и видях,че явно е имало проблем и преди с него, тъй като на крачетата са запоени 2 кабела (явно е греело там) и е сложен външен бушон,но до него не стига ток. Незнам дали само на контакт трябва да има напрежение или винаги? Не че ми е болка за умиране,но ми се налага да си зареждам телефона в колата понякога и си е дразнещо като не работи. Засега смятам да покарам да видим как ще е и разхода пък и по-нататъшни ремонти ще се случват като дойде и заплата. П.С. Буксата зад таблото я пробвах,като при запалване на двигателя мига около 30сек. и след това си свети постоянно. Не виждам къде може да е била освен в празната дупка на лампа " Airbag". Като сложа колана няма промяна. Оставих си я настрани незакачена,както си и беше и това е ,. И най-важното - вече съм с новата регистрация. Х4338КР. Ако някой колега има път насам да свирка..
  10. Точно така го мерих и мултицета не показва нищо, няма дори и колебания. Между другото преди няколко дни ми сменяха тройника на главата и малко след това започнаха тия драми с непаленето. нищо чудно и при смяната да е станал някой гаф.
  11. Преди малко отидох да замеря синия датчик и не показва нищо - мултицета не реагира въобще. Пробвах с откачена букса и запали от раз. На обяд ще пробвам пак и ако пак запали без проблем - директно в магазина за датчик.. Някакви предложения за марка?
  12. Газов инжекцион е. Откачих газта преди малко, но не е от нея явно. Проверих и маркуча на регулатора на налягането - сух е, тоест май си работи.. Новия ми изпарител отднес е Shark и си работи перфектно на газ.
  13. Сагата продължава... След като иж се беше оправило паленето,тая сутрин пак същото. Газаджията ми се обади,сега с сменения изпарител няма притрисане и си работи както трябва, но с това палене не знам какво да правя и къде да търся проблема. Имам леки съмнения,че може пак да е от газта и сутринта да си е запалила както трябва и майстора да ме лъже за да си продаде изпарителя.. Освен да пробвам да откача маркучите на газта отново и да видя как ще е.
  14. В смисъл има си оригинално място ли?
×
×
  • Create New...