Jump to content

Ultras

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

602 профилни разглеждания

Ultras's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ultras

    Б6 1.9 TDI вибрации

    Маховикът е нов, на 3 седмици, какъв може да е проблемът при него?
  2. Ultras

    Б6 1.9 TDI вибрации

    Здравейте, може ли някой да даде съвет - след смяна на съединител (не знам има ли нещо общо, но всичко започна след смяната) понякога се появяват странни и много силни вибрации, които се усещат най-вече във волана и педала на газта. Иначе цялата кола вибрира, както когато се кара на ниски обороти и не й стига вътък, но в случая оборотите са добре. Появява се при скорост 100-120 км и не винаги. Моля за съвет, ако на някой му се е случвало нещо такова?
  3. Ultras

    Тресене при б6

    Само при движение, на свообдна няма проблем,,,
  4. Ultras

    Тресене при б6

    Здравейте, колеги, От какво може да се получава едно тресене във волана когато е на пълен ляв или десен, усеща се как предницата подскача? Карета или нещо от сорта?
  5. Не е от нея, на старата нищо й нямаше и все пак сложих нова, обаче не е от това явно?
  6. А4 Б6 - Често при контакт ми изписваше грешка - десния фар за мъгла не работи, но като пусна фаровете за мъгла, се оправяше след няколко секунди. Сега вече от близо седмица вече не се оправя, фара го няма и на компютъра го отчита. Аз съм почти убеден, че крушката е здрава, това някакъв бъг ли е според вас?
  7. Ultras

    Задна врата на Б6

    Ходих при електричар, който слага аларми и е с добро име. Каза ми. че може да го оправи, ако му донеса ей това нещо на снимката, което вървяло с някакво гумено уплътнение. Някой колега има ли представа откъде може да намеря това чудо?
  8. Ultras

    Задна врата на Б6

    Благодаря за мненията, ще видим какво ще го правя.
  9. Ultras

    Задна врата на Б6

    Явно тук ще трябва да се разглоби вратата, защото на задните ключалка няма. Каква е цената на това ключе ориенторовъчно?
  10. Ultras

    Задна врата на Б6

    Сменя ли се това ключе? Иначе ти благодаря за бързия отговор
  11. Здравейте, от 2-3 дена като си отворя задна лява врата, не ми отчита на компютъра, че е отворена и не й свети лампичката отстрани? Някой може ли да помогне?
  12. На новото кръгово на "Трапезица" в Бургас стават едни километрични опашки вечер. Случва се 1 км да карам на 1-ва - полусъединител. Само тогава започва да мига и то не веднага. Веднъж като вляза в кръговото и подам малко повече газ, веднага спира да свети...
  13. Kaто сте отворили темата за фаровете за мъгла, ще използвам случая да попиятам - дълго време като дам на контакт, ми даваше грешка - не свети десния фар за мъгла. С едно изключване и даване на контакт отново, проблема се оправяше и спираше да ми свети на таблото, че нямам фар. Така или иначе фарове за мъгла не съм ползвал, но отскоро вече тоя десен фар тотално се загуби и ме дразни да гледам така таблото. Двата фара на един бушон ли са, кой е той ако някой знае, изобщо от бушона ли е според вас? Предварително благодря
  14. Какво например, трябва ли да се кара на сервиз или? Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...