Jump to content

Audi80B4

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Audi80B4

  • Рожден ден 11.03.1968

Друго

  • Kaра
    A6, 2,5TDI Quattro

Контакти

  • AIM
    rousevsbg
  • MSN
    kristinusbg
  • Website URL
    http://kris.estatesbg.eu
  • ICQ
    13043391

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Звукозапис, постмастеринг, мастеринг, цифрова фогорафия, обработка на цифрови снимки, рибарство, Интернет, обичам да пътувам до непознати места.

Последни посетители

1162 профилни разглеждания

Audi80B4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Audi80B4

    Клубни якета

    Бат Венци, някои са с връзки - нали знаеш? Другите са свикнали да чакат)) :hilezh:
  2. Audi80B4

    Клубни якета

    Бат Венци. Обади ми се да ти дам парите като идеш до офиса. 20ти е утре. знаеш че сме сериозни .
  3. Audi80B4

    Дайте акъл

    Благодаря LiuboG за отогошора ти , днес е достатъчно добър деня да си поиграя Моята е на C5 модела, но предполагам е подобна ако ли не същата.
  4. Audi80B4

    Клубни якета

    И аз искам едно, но черно - XXXL Крис, 0888817561
  5. Audi80B4

    Дайте акъл

    Здравейте колеги, Имам А6 99-та 2,5, TDI с фабрично монтирана нафтова печка (Имам си и кюнец даже. Как се използва и как се програмира? Не я пипам за да не направя така, че да се включи и подпали нещо до като съм извън колата. Ще съм благодарен за вашите коментари. Не разбирам как и дали си взима времето от часовника на колата за да се зададе в колко да се включи или принципа за настройка е друг. Мога ли да я настроя примерно всеки ден да се включва в точен час и да работи 15 мин? Колко позиции памет има и всеки път ли трябва да и сет-вам програма за точно време или след като съм я направил - всеки ден на този час сама ще се включва до като не отменя програмата?
  6. Да кажа и аз две думи за Мишо - ами нямам ги и то сериозно! Нямам ги, защото нямам думи с които да изкажа уважението си и респекта си от неговите знания, умения способности и чисто лични качества. Много сервизи съм сменил с какви ли не проблеми, но като Мишо майсторите и най-вече хората са рядкост! Моите уважения и почитания, Фен съм му и му вярвам. Познавам го добре и се радвам че сътбата ме срещна с него. Горещо го препоръчвам не само на собсвениците на Ауди, но и на колите от групировката на VW.
  7. Здравейте колеги, предстои ми смяна на акумулатора, колата е дизел 2,5 Тди 99-та. Въпроса ми е следния - при загубване на напрежението в компютъра дали след това няма да загуби някакви настройки. Има ли друг елемент, който също може да си промени параметрите?
  8. Да кажа иаз няколко думи - карам същата от 7-8 месеца. До тук съм дал за нея към 5-6 К отгоре, като за консумативи към 2 К, Всичко друго е въпрос на късмет, както и в живота Велика мания е да имаш такава кола. Имаш ли пари, тествай и води в сервиз поне 4-5 които са ти харесали. Който има пари да си я купи - има и да си я поддържа. Не е кола за всеки и затова възхитата в околните е такава. В нормалните страни шефове на фирмите ходят с такива коли. Бензин или Дизел - по ефтино излиза на бензин от гледна точка разходи и за части, бенз. помпата кара по 150 хкм. Молята е куатро типтроник и върви за световно. Почти през месец вкарвам по 6-700 лв но с кеф. Човек не си купува такава кола само да се вози, но и да има отношение към нея което да цени! Всеки детаил е направен с любов и мисъл. За мен е една поезия да се возя в нея и симфония да я карам. За същите пари които съм дал, можех да взема чисто нов Авенсис поокастрен от към екстри, но се качих преди това в такъв и веднага след това в А6 - разликата е сериозна на кола на 7-8 години, койато върви като нова.
  9. Аз също 2 пъти сменям Motul 6100 от Оборище и гарантирам с 2 ръце че е читаво, към 3-4000 км почва да почернява, но това е и една от фунциите му - да мие мотора. Става по редичко към 8-9000 км но съвсем нормално. По-добро е от Castrol 10W40 Magnatec. И мотора е малко по-безшумен.
  10. В Булинс, седмица по-късно ми изплатиха всички разходи до последната стотинка и съм много доволен. Колата вече е в подземен гараж зад 2 железни порти и не се вижда от никъде... срещу 40 кинта месечно. Поне знам че сутринта няма да е отворена. може и да я няма, но поне някой няма д а се е блъснал или строшил стъклата.
  11. Оставете на мира човека и той трябва да обърне внимание на близките си, а не само на всекидневните всеразбиращи навлеци. (изключая тук присъстващите) . И боговете по някога почиват )))
  12. За електрошоковата покривка на възглавницата - и аз съм я виждал преди 10-на годинни на едно изложение в НДК. Мога да кажа само - намерих решение - не е по джоба на всеки но ако си решил да видиш кой точно го прави и къде е колата в момента и отделно видеото да важи за пред полицията - има много добро решение. Има вече един на когото му писна да ми пипат колата и реши да ги пипне, та си монтира въпросния сет. Ефекта беше че повече не му пипнаха колата. Не ми каза колко му е струвало, спомена че е над 1000 лв . Въпросния сет вкл. ГПС модул, ФМ трансмитер за да предава изображение от купето на разстояние до около 500м и да си го гледкаш и записваш с възможно най-добро качество важащо пред Полицията, блокировка на автоматична скоростна кутия, допълнителни блокировки, камера, блок аларма, може би пропускам и нещо друго, но фийчърите бяха доста. Ако бях застраховател щях да искам клиентите с "дебелите линейки" да си сложат по едно такова да не се хабим, ами да знаем кой е "враго" и да го трепем предварително да не образува работа "момчетата". П.с. Работата е много сериозна с това устройство и съм се замислил сериозно. Няма кола дето не може да се вдигне, но си е друго да го видиш тоя "спасител" си е друга работа. Имаше едно време един филм с Иван Иванов, в който му изнасилиха приятелката и тя превъртя, след което той почна да гони извършителите със саморазправа и възмездието настигна всеки от тях. Та и при мен в такива моменти ми пада пердето и ми иде да трепем.... до като мърда гадта.... Ако някой има сериозен интерес нека пише.
  13. До Cocteau... мани с кожа съм и не става.. може ама много ще драпа после на м......)))
  14. Докато ровех в нета ето какво докопа моя плуг: http://www.audiworld.com/news/04/111404b/content.shtml Брей... значи ли това, че те са най предпочитани от автоджамбазите? Аз ако бях на тях щах да сменя марката - все пак времето е пари ..... копелета недоправени да ви изъхнат мудурите дано!!!
  15. Чакам още мнения - мисля, че ще е интересно за всички да споделим опита си. Мислех си даже и за друго - има мини камерки съвсем ама съвем малки и с малко хардуер и малко софт мога да вкарам една или няколко в купето и да си ги драсна на харда в къщи. Качеството е много добро освен това има и movie detection функция та да ги запиша само като влезнат. Дали има стойност за пред органите подобен материал.... Абе то за пред органите на реда... едва ли ама застрахователите си мисля, че ще потрият ръце... Така се заражда в мен една гадна мисъл как да се справим със поколението на крадливите .. Пък даже бизнес може да спретнем - нещо като черна кутия в автомобил и кат се намери - я да види батко.... абе батко къде е? )))))))
×
×
  • Create New...