Jump to content

SLIPER

Members
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 1.8 JN

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Велико Търново

SLIPER's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. SLIPER

    Пепелник за Ауди 80 Б3

    Благодарско колега. Действам.
  2. Здравейте, Знае ли някой дали пепелник за Audi 80 (B4) 1.9 TDI, 90 к.с., седан, 1993 г. ще пасне на моето Ауди 80 (Б3) 1.8 JN 90 г. Предварително благодаря!
  3. Здравейте клеги, продавам инжекцинната система на моето Audi 80 B3 1.8 JN – 1990 г. Всички части са напълно функциониращи - оригиналните от завода. Аудито е преправено на карбураторно заради монтирането на газаова уредба. Телефон за контакти: +359889367804; Моят мейл (deyanhb79@gmail.com). За повече инфорнация пишете на мейла или във форума. При желание от страна на копувача може изпращане по куриер или закопуване на място. Цената е 80 лв. за всичко.
  4. Може. Давай. Всякаква помощ ми е добре дошла. Сигурно ще има някои тънки моменти, които още не знам и ще е добре да ги науча.
  5. Ти си прав за себе си. Така е. Всеки гледа нещата от своята камбанарийка. Както казват руснаците: "На вкус и цвет - тавариш нет" . Но в крайна сметка кучето скача според тоягата. При мен финансите са ограничени и за това може би моята пресметливост ти се струва "пазарене". Без лоши чувства. Аз си направих изводите, които исках. Благодарско на всички откликнали с мнения и предложения. П.С. Иначе и аз знам кое е хубаво. Като да речем ей т'ва бебче оранджевото на малката снимчица в описанието.
  6. Те така де. Това имах предвид. Най-удачния компромис. Но да събереш от всички и все добри качесетва само по себе си е постижение. Пък и като се вземе кола на старо се гледа и поддръжката. Много важно. А като отворихме въпрос за турбото, колко често се случва да се "окоти"? При TDI и при 1.8Т. А колко струва ново? А колко струва смяна на съединител на TDI пък и на 1.8Т спрямо 1.8 атмосверния? И това е важно да се знае.
  7. SLIPER

    Тампони макферсон

    Много на място е тази тема. Аз имам същия проблем с потропване при малки неравности и при ниска скорост. И то точно след смяна на амортисьорите на предницата. Даже при завой и потропва леко. Цялата предница е прегледана за други неизправности. Няма. Сменени са горните тампони на Макферсона и десен лагер отгоре. И точно потропването иде от дясно. Пак ще я връщам в бокса. Ако нищо не се промени и при повторния оглед. Ще предложа това решение. Дано да стане.
  8. Oki, Благодарско за съпричастието. Наистина има доста писано по темата. За сега оставам с впечетлението, че 1.8 (атмосферния) мотор е най-доброто съчетание м/у цена, вървеж, здравина, разход на гориво и евтина поддръжка.
  9. Аде бе! Мислех, че имам истински фенове насреща. Хора с мнение и виждане по този "иначе" елементатрен въпрос. Споделете, не се срамуваите.
  10. За след 2000 г. например
  11. Привет на всички, Идеята не е да създавам конфликти или нещо такова. А чисто технически - как стоят нещата с удоволствието от шофиране, практичността, разхода на гориво, най-често създаваните проблеми, "хронияни заболявания" и разни такива. Нека, който има желание да пише за неща, които знае или да сподели от лияния си опит. Предварително Благодаря.
  12. SLIPER

    Едно зимно въпросче?!

    Ако свия волана на пълен десен (на място) мисля, че ще се види какво е положението със снега. Благодарско. Ок. Така ще направя. Благодарско за съвета.
  13. SLIPER

    Едно зимно въпросче?!

    Явно си прав. Там сигурно ще ми решат проблема, но въпроса е дали е наложително да се стига до там? Все ми се ще да не я докарвам до сервиз. Ако е само замръзване. По-скоро питанката е да я карам ли така с блокирал амортисьор или да чакам да се стопли? Може ли да повлече нещо след себе си, като тампони, пружини, биалетки и т.н.?
  14. SLIPER

    Едно зимно въпросче?!

    Това дето го казваш е долу-горе добре, защото аз си помислих за нещо счупено. Карам, карам аз, но не ще да се оправя..... Моите амортисьори са обикновени. Което ще рече маслени и сигурно маслото замръзва. Възможно ли е да стане някакво счупване по окачването на предницата в слдствие на тези замръзвания? Ако са газови амортисьорите явно не замръзват.
  15. SLIPER

    Едно зимно въпросче?!

    Не, не тук става за друго въпрос. Мистерията е около амортисьорите някъде. То това със скърцането на тмпоните е ясно, че е от студа. Нямам време да я сложа на канала и да сляза да видя. Сигурно повече ще мога да кажа.
×
×
  • Create New...