Jump to content

nveselinov

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nveselinov

  • Рожден ден 13.05.1994

Друго

  • Kaра
    А4 B7 2.0TDI Av. BLB

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1160 профилни разглеждания

nveselinov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. nveselinov

    А4 b7 придърпва

    Както съм описал във темата, проблема беше от помпата. Сложих друга и проблема приключи до там. PS: не съм имал забиване/спадане на мощност във момента на придръпването.
  2. Здравей, интересувам се от медиата със дисплея (извинявам се че не съм наясно как се казва и нещата около нея) и евентуално волана със компчета за A4 B7. Че съм със concert 2 и ми е писнало със тия дискове, и волана ми е без копчета. Ако искаш можем на ЛС. А, и да, топката отгоре на скоростния лост също искам да я сменя, че имам леко обелване. Също кутийката на ключа, че за отклюзчването копчето ми се позатри.
  3. Да, при мен това беше проблема, който съм описал. Иначе другите майстори те пращат направо за нов дросел. Малко познаване на нещата си трябва поне. Не ти пречи при някой познат майстор да отидеш и да го свалите, и вижте дали зъбците са омаслени. Във поста ми имаше и снимки. ПП: От тогава повече чека не е светвал. Защото зъбците не са оляти от маслото, което кара зъбците като се връщат самостоятелно да се забавят, и тук поради по-бавното връщане на зъбците вече чек-а се показва. Това беше моя случай, при друг може да е друго. Просто давам насока, пример или вариант от какво може да е.
  4. Сложих зимните гуми. Обаче ми казаха за континенталите да отида на 1000 км пробег да им се направи пак баланс. След това на 8к пак. Това за първи път го чувам... Вие какво мислите за това?
  5. 462 страници тема? Wow Почти не съм я отварял тази тема до сега, но я мернах и викам малко да споделя мъка. Имам Iphone 7 plus Black, закупен от Теленор(януари 2017). От тези дни забелязвам във горен ляв ъгъл малка чертичка със малко финно петънце така да се каже до нея. Особено се забелязва на като се гледа по диагонал. Нещо пиксели ли са, не знам ама не е ок това, от дисплея си е. Някой да е мяркал подобен проблем? Утре ще го оставя да го пращат във сервиза им. А, и да, още един късмет имам. Декември 2016 взех Macbook pro 13' USB-C. От последните няколко месеца през около половин, един час има едно леко, а по някой път по-силно рандом пукане от самосебе си от клавишите(по-скоро от някой бутон, тоест един и еднократно. Но се редуват ). Явно има още какво да се работи по Butter fly 2 механизма... Също във последните 2 месеца имах проблем със "C" клавиша. Не се натискаше беше като блокирал, колкото и силно да натиснеш. А клавиатурата почти не му е използвана, като нов от магазина е. Защото си имам Magic keyboard 2, не е нещо аз да съм я .... В последствие, както и до сега, си се натиска без проблем, но .... 98% от случаите изписва двойно буквата "C". Тоест при натиск на C клавиша, получавам "CC". Утре вечерта ще го приготвя и във сряда ще им го нося и той да заминава към сервиз... Добре че имам стабилно Леново за 2к.
  6. Във неделя от Диана купих два континентала WinterContact TS860, 205 55 R16. Доста са меки и ще изчакам още около 2 седмици да не ги хабя преди да ги сложим. Ще ги сложа отпред, а отзад ще са миналогодишните ми 2 Dayton-а(вече само континентал ще взимам). https://diana-ltd.com/tire?21807
  7. Аз на мойта(240к километра, истински) й слагам 5W40(на всеки 11-12к километра). Слагах Castrol Magnetic, а последния път сложих Repsol Elite пълна синтетика(5 литра кутия, остана ми почти два литра от него) да пробвам, беше 20 лева по-евтино от кастрола. Нищо не съм забелязал различно, но мисля да си продължа със Кастрол магнетика(зелената кутия).
  8. Колеги, помагайте със избора на две зимни гими за B7 Avant 2.0. Във неделя искам да се оборудвам за зимата(от Диана Сервиз, до Марешки), та аз имам 2 зимни гуми във добро състояние, но ми трябват още две(че до сега съм бил две зимни и 2 летни...). Не си струва риска, и се чудя какво да взема, но май съм харесал Continental като марка. Бюджета ми е до 175 лева на гума, 205, 55, R16. Във момента на това съм се спрял ( без да разбирам), какво мислите за тези два избора? За сега ако не видя по-добро, ще взема континентала. https://diana-ltd.com/tire?21807 https://diana-ltd.com/tire?7282 PP: Сегашните летни 4 гуми ще ги хвърля(къде мога да ги оставя? само да не във контейнера!) (или ако някой от вас ги иска, ще му ги подаря) или ако може да им ги оставя като бакшиш на Диана-та. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PS: Моите 2 дето ще ги сложа заедно със новите(само да ги избера кои ще са) са Dayton Сега ми пратиха снимка на тях: Мисля, че са ок като грайфер, че ако трябва да взимам общо 4 зимни цената се променя
  9. Да питам и аз нещо.. Днес си купих Трансмитер (със малко дисплейче) със блутут, кабел и USB като опции. Доволен съм, пък и струва 16 лева, че със тия дискове на Concert 2....... Въпроса ми е мога ли да си го използвам всеки ден, дори и по 3 часа без колата да е на контакт (тоест без алтернатора да зарежда) както сега работи и това да не е проблем за акумулатора? Изобщо как стоят нещата като волтаж там, просветлете ме по темата, моля.
  10. При мен модула/платката на центалното явно е за смяна, защото от година и нещо си губи паметта постоянно. До скоро изобщо не работеше, а сме го обучавали на компютър и какво ли не - след 10 минути отновно нищо. Един пич я закачи заради чек-а(показва му дроселовата клапа, тя и електронна, трябва нова(стабилна цена е), та няколко дни има чек, няколко няма), и ми изтри грешката и обучи пак ключа и от тогава работи половинчато. Работи, работи, спре да отключва. По-късно или на утре ден работи и така всеки ден ту хване, ту не... А, този средния бутон със багажника - не ми е правило впечатление до сега да е работило, нещо да става. Скоро на свалени преди прозорци и заключена, натиснах въпросното копче, щракна нещо, все едно се заключи и си забрави паметта. Трябваше със ключа да я отключа, на другия ден някога се оправи и реагираше централното.
  11. Здравейте, колеги, на B7(2005) - цата със Concert 2 ми писта със тия дискове, и само забива. Знам, че това е поредното милионно запитване, но до сега не откривам "точното решение", което включвам и просто работи и си върши работата. Какво ли не изчетох и гледах вече. Къде мога да отида и да ми го направят да мога да пускам музика през USB? Дори и AUX да е, става! Само да не са тия проклети дискове. Какво мислите за това, дали ще ми свърши работа? Да го поръчам? - https://m.aliexpress.com/s/item/32756200621.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32756200621&productSubject=Car-Auto-Audio-MP3-Player-Interface-Aux-In-Adapter-Cable-for-Audi-A2-A3-A4-S4
  12. От Порше България провериха рамата, и ми казаха, че няма никаква сервизна история. Никога не е влизала в оторизиран сервиз, някъде да има във системите им, не е включена във никакви промоции. Питах ги дали има смисъл да пиша до Порше Германия, та ми каза, че едва ли ще получа отговор, тъй като я няма във системите за история на колата. Май няма мисъл да се пробвам със това. Във случая имам два варианта, като мисля да действам със втория: 1. Предгат ми като от мойта изгодно 4 дюзи, 200 лева бройката. Като мога да ги взема да ги кача на стенд да ги проверят как са, и ако не са ок - да ги върна. 2. Да рециклирам моите дюзи със смяна на разпръсквачите, дори има гаранция 6 месеца. 80 лева на дюза, а за работата и разпръсквачите, не знам. Сервиза е на бул. Черни връх 67, на Еко-то във дясно и на около 20 метра в ляво. Ще се бъда благодарен, ако някой може да ми препоръча конкретен сервиз и цена за рециклирането на дюзите със работата за смяната, цялостната услуга. Мисля, че това е направилното решение във случая... Иначе как да дадеш 5к за кола, която струва 11500, не се получават просто сметките.
  13. Казаха ми, че промоцията е била преди 2 години. Информативно питах за цената на дюза във Порше България - 1200 лева. Шегаджии.
×
×
  • Create New...