Jump to content

ники 125кс.

Members
  • Мнения

    851
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 4f 3.0 tdi

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

Последни посетители

2577 профилни разглеждания

ники 125кс.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз имам същата грешка в гейтуея. Ако откриеш проблема,моля напиши тук решението,че вече всички взеха да пишат в лайняния фейсбук.
  2. Прочети я за грешки първо.
  3. За задната запалка е в бушониерата в багажника,20 ампера бушон.
  4. Благодаря! Далеч съм от фулл екстрите,но след като останах по корем пред блока в големия сняг се замислям за въздушно окачване.... Повечето хора махат въздуха и минават на стандартно....,но може би някой ден. [emoji846]
  5. 2006 Използвах момента и ретрофитнах и мемори на шофьорската седалка ,също и странични електрохроматични огледала с мемори.
  6. Ретрофитнах го най накрая. В официалния ми прецакаха ключа,та се наложи да купя друг с модула към него и с АВДИ ми го обучиха и вдичко тръгна.
  7. Колеги ,трябва да ми се обучи друг ключ към колата,защото си ретрофитнах кейлес. Въпроса е трябва ли да свалям моторния компютър или може да се случи това и през OBD буксата? Един ключар ме кара да свалям моторния компютър ,за да го обучи с ключа.
  8. Така,май разбрах къде се намират всички необходими части като местоположение. Въпроса е като го монтирам на моята кола,може ли да не слагам новият патронник с ключа,защото преполагам няма да запали,а когато намеря човек който да ми адаптира ключа към моята кола да го монтирам там на място? И другия въпрос е кой е човека който може да ми адаптира ключа към моята кола?
  9. Моля,някой който има информация какво е нужно за пълен ретрофит на тази система да напише. Намерих донор за кейлес,но искам да зная какво трябва да сваля,за да не пропусна нещо. Също така,контактния ключ с ключалката от донора ,дали могат да се обучат към моята кола в ауди представителство или трябва някой човек който прави тези неща да ми обучи ключа? Аз зная,че ми трябват 4 дръжки за вратите,някаква антена в централната конзола,модула за kessy,контактния ключ с патронниказа палене. Ако има още нещо някъде кажета да взимам и него. Къде всъщност се намира модула за kessy и антените?
  10. Проверете ролката на алтетнатора.
  11. Колега ,какъв е кода на твоята боя,че искам да правя б4-ката такъв цвят?
  12. Аз го ползвах. Стана работата,но лака с гъбичката става малко на вълнички. И много малко изкара ,започна да се бели в последствие и смених фаровете направо.
  13. VBI Аз го смених вече тоя семеринг с оригинален,защото сълзеше. Ама тоя луфт е повече от нормалното,все едно има хлабаво нещо вътре. А, то освен лагер ,друго няма какво да е.Фланеца на карето играе нагоре,надолу ,може би с около 1- 2мм,като го разклатя. Да питам и друго. Понеже си взех една Б 4,за занимавка и сложих двойно серво от а4 фейса. Зачудих се дали сервото на А8 D3 е по добро от нашето на 4F?
  14. Ами ,вибрации. Аз мислех да сменям вътрешни карета и като разклатих дясната полуоска видях този луфт. Дали се продава този лагер? И ако смени само той ,трябва ли тези реглажни пластини също да се сменят, след като само лагера се подменя?
×
×
  • Create New...