Jump to content

Waskos

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 1.8T

Waskos's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Майстора каза,че четките и колекторите са като нови,а за релето каза,че или работи или не,но аз имам някакви съмнения за него. Благодаря за съветите на всички,утре ще ги отсея! Цитиране на предходно мнение!
  2. Здравейте,колеги.Имам следният проблем:от време на време светва лампата на акумулатора и волтметъра отива на 12V,което ме наведе на мисълта,че е време за рециклиране на алтернатора.Откарах колата при майстора,разглоби динамото и установихме,че всичко е наред вътре.Карах един ден без да има проблем,но сега пак се появи.Когато не свети лампата всички стойности на алтернатора са си в ред.Какъв според вас може да е проблема и дали ще излезе нещо,ако се закачи на ваг? Колата е А6 1.8Т 97г.
  3. Waskos

    Прекъсване 1.8T

    Колега,проблемът е на 99% в бобините.При мен имаше проблем в 3 от тях.
  4. Здрасти,колега.Коментарът ти е от доста отдавна,но се надявам да помогнеш.Та,въпросът ми е от къде взе само лули и как се отделят от бобините. Цитиране на предходен пост!
  5. Здравейте,колеги.Имате ли мнение за комутатор с марка topran (60лв).
  6. Здравейте,колеги колата е А6 98' и има проблем с предно дясно стъкло.Като се вдига започва едно скърцане и в повечето случаи се връща на долу,ако не му помагам с дърпане.Дали проблема е във водачите?
  7. Здравейте,колеги, колата е А6 1.8Т 97'.Проблемът е следния: при потегляне от време на време се чува едно прискърцване при отпускане на педала на съединителя.Какъв е проблема според вас, аксиален лагер,диск или нещо друго?
×
×
  • Create New...