Jump to content

Yanis79

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi а6 3.0 tdi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Belogradchik

Последни посетители

502 профилни разглеждания

Yanis79's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Същата грешка ли ти набиваше? Къде се намира този сервиз?
  2. Здравейте, колеги! Имам следния проблем с адаптивните светлини: при всяко включване на фаровете се тестват, но след някой друг километър ми дава грешка на адаптивните светлини, понякога се оправят в движение и грешката изчезва.... Това обаче започна да го прави всеки ден и взе да става досадно. Кодът на грешката е 0А45" Поз. Датчик за завои вляво- неприемлив сигнал". Някой имал ли е подобен проблем, ако може да помогне? Отварях левия фар тези дни, за да сменям изгорял габарит и не видях прекъснат кабел..
  3. @kpematop Това, че ще сменя 4,8л значи че е частична смяна, нали? Ще трябва ли адаптация след това?
  4. Добре де, някой ще каже ли в кой сервиз я правят смяната както трябва?
  5. Ако някой знае, къде го сменят по процедурата на zf, няма да е лошо да сподели 😃
  6. Досега със масло на zf ми предложиха само в Джемини 4 (728лв), но там е пак с машина, както и в" 6+ " с motul (605лв) и "Дивалс" ravenol (480лв)
  7. Здравейте! Искам да попитам за съвет относно как да се направи смяна на маслото в АСК. Досега всички оферти са за смяна с машина, никъде ръчно, както препоръчват от das auto service. От един сервиз пък ми казаха, да не го сменявам, след като незнам историята на кутията и евентуалната смяна ще повреди кутията...😐 Колата е Ауди а6 3.0 tdi quattro 233hp на 266000 км.
  8. Май излиза, че това си е нормално това притупване, ама понеже ми е първия автоматик и влезнах бързо във филма... явно е от лекото подаване на газ по нанадолнище... Мисля при първа възможност да сменя маслото и газ 😄
  9. От кога го имаш този проблем, колега? Маслото сменял ли си го? Аз колата я взех преди 2 дни. Това ми е първия автоматик и точно за кутията имах най-големи притеснения...
  10. Здравейте, колеги! Реших да сменя старата а8 с Ауди а6 3.0tdi автоматик и още на втория ден забелязах нещо странно. При тръгване по нанадолнище с леко подаване на газ понякога се усеща едно притупване между 1 и 2 скорост. По равно и по баир няма проблем. Ако може някой по запознат да сподели това нормално ли е? Колата е на реални 263к км 2007г и доколкото видях сервизната история никога не е обслужвана АСК.
  11. Здравейте колеги! Имам проблем със спирачните апарати на колата а8 2.5 тди 97г. Разбити са средните водачи, които не се предлагат като ремонтен комплект! При неравности тропат отвратително... ? Някой ако е имал подобен проблем ако може да помогне! Доколкото разбрах скоби от апаратите на а4 или а6 се слагат, като се разпробива на определени места и проблема е решен.... Само дето незнам къде и как стават нещата..... Помагайте!!!
  12. Здравейте колеги! Имам а8 д2 със същите симптоми на спирачните апарати ? Този водач в средата , в който изглежда има луфт май не се предлага като резервна част. Ще бъда много благодарен ако някой може да помогне как си е решил проблема! Ако качи и снимки с решението ще е още по-добре ?
×
×
  • Create New...