Jump to content

ervice

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4

Последни посетители

888 профилни разглеждания

ervice's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Е какво значи нормално е за китайски гуми 160лв парчето чисто нови Може просто да са по-шумни дано се окаже,че е от тях
  2. Здравейте.След като купих 4 чисто нови летни гуми за хюндай-я санта фе още с излизането от сервиза след 30км/ч започва едно виене все едно има разбит лагер или и аз не знам....но преди да сменя гумите нищо не виеше.Сложих малко по-широки 235 16ки ,а предните бяха 230 16ки ,но ме съмнява да е от това. Дали е от гумите или е нещо друго?Много вие чак толкова да вие от едни гуми.....то верно не са някаква марка LING LONG са.Мисля да отида да пробвам на друга на по-грапав асвалфт дали ще вие,но ме е страх млако да я карам така да не е нещо друго.Ходих на 1 сервиз даже не я погледна каза от гумите ми било и нямах време да ходя другаде.Някакви идей?
  3. В това бялото има 2 маркуча отвътре откъм резервоара мога ли да ги извадя за да извадя нацяло бялото?И кое точно е нивомера не можах да разбера и как да го сваля. Мерси
  4. Ами аз капака го махнах там има букса и 2 маркуча,но аз буксата мога да я махна и без да свалям маркучите. Нещо не ми е ясно как се вади тоя нивомер.Под металния капак има едно бяло в което има 2 маркуча и посредата букса.Буксата я извадих и пръснах с контактен спрей,но няма резултат,но това не е ли захранването на бензиновата помпа?
  5. Здравейте преди няколко дена както си карах на магистралата изведнъж стрелката ми отиде направо под последната червена чертичка и ми светна лампата,че нямам бензин.Горивото не е изтекло понеже карах сигурно 100км така,а след това и заредих, но стрелката си стой там. Въпросът ми е къде намира датчика за горивото и как да извадя. Махнах капака там, където е бензиновата помпа и видях 2 маркуча и 1 букса.Извадих буксата и пръснах с контактен спрей и почистих там прахоляка, но няма резултат. Колата е а4 б5 1.8 адр 96г.
  6. Здравейте. Колата ми е а4 б5 96г. и е с такова табло : Проблема е,че ми изгоряха крушки или диоти там с каквото е и не ми сети оборотомера, за температурата и бензина. Мога ли да го сменя с ето такова табло и функционално ли ще е ?
  7. ervice

    Проблем със стартер.

    И аз имах такъв проблем.Давам на контакт всичко на таблото си свети, давам да запаля и нищо само нещо изцъква отпред.Ходих да ми свалят стартера и да му сменят четките,но се оказа,че не е от него,а е от ключалката та отидох на ключар и той ми оправи проблема( в ключалката беше някаква пластмаса се беше сцепила). Та може и нищо общо да няма със стартера тоя проблем. При мен някой път от първия път палеше,а понякога и 50 пъти не искаше, като размърдах ключа се оправяше докато 1 път в голяма жега въобще не запали и я бутахме... та така.
  8. Искам да попитам горе-долу колко вземат за смяна на 4 пружни и 4 амортисьора и колко време отнема. Има ли смисъл да се сменят и пружините или може и само амортисьора? Мисля,че са ми за смяна вече нещо много се люлелее колата .
  9. Здравейте някой може ли да ми каже как се свалят задните седалки на а4 б5 96г. седан. Искам да ги сваля за да ги изпера. Мерси. Намерих тема само за предните.
  10. Без да искам си изкороубих част от кабелите на буската,която влиза в сд-то.Не е евро букса и кабел от буската с кабела на колата 1 по 1 бяха вързвани,но не помня кой с кой беше.Някой има ли идея кой цвят на колата на какво отговаря кабела и с кой се свързва към сд-то?Черен с бял примерно и тн. Мерси.
  11. Проблема с климатика е,че само от средните духалки духа студено,а от останалите топло явно уплатненията на клапите са заминали и смесва въздуха.През зимата е обратното.Мисля сам да започна да разглобявам и да си ги оправя,но имам едно друго питане. От къде идва въздуха за духалките понеже там където е филтъра за климатика има една клапа отдолу, която като пусна духалките и с затваря независимо дали съм пуснал да върти въздуха в купето или да взима отвън. Това нормално ли е?Като спра духалките и се отваря той самия въздух я избутва и я държи затворена.Точно под филтъра на климатика е клапата.
  12. Никой ли не знае колеги?
  13. То е лявото всъщност,а не дясното.Правил съм го,но понякога пак не иска да се отваря,а някой път "зацепва".Явно нещо се е посчупило. Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...