Jump to content

M.Petroff

Members
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9TDI AFN

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Haskovo

Последни посетители

815 профилни разглеждания

M.Petroff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. M.Petroff

    Бас Каса (Bandpas)

    Здравейте колеги. Имам две говорителчета 7 инчови от логитек буфер 60вата(х2) на 3-4 ома и искам да направя бандпас каса (вградени говорители в касата).Някой може ли да даде малко акъл какви да са размерите горе долу на кутията за да има приличен бас.Други параметри нямам за говорителите.
  2. Колеги някой знае ли колко тежи една куатро система да речем на б6, б5....? Не можах да намеря инфо за килограмите на системата.
  3. Добър вечер колеги.Имам един въпрос...предните седалки от А8Д2 могат ли да станат на А4Б5-97ма?
  4. Колега една диагностика няма да е зле да направиш(междудругото има кабели по 20 лева заедно с инсталационен диск ваг ком), може да се окаже някой клапан, щом всичко друго е прочистено...но може и да са дюзи...една хубава добавчица в нафтата и жопка над 3 хляди оборота продължително
  5. M.Petroff

    Power Box 3a 1.9 tdi a4 b5 afn

    Човек 20 коня ги има сигурен съм...от нисък оборот на втора лятото почва да пили гумите кат подадеш газ...бокса му е с 2 степени, на втора степен едвам го вземам с 1 една кола до 170....а като го изключи...да не ти казвам ква мЪгла е тоя голф 1.9 90 коня...разликата е доста голяма и най вече в ниските.А ти не си ли доволен от твоя повер бокс? Каква марка е и каква разлика намираш със и без него?
  6. M.Petroff

    Power Box 3a 1.9 tdi a4 b5 afn

    Може може ...един приятел си сложи такова боксче на 1.9 тди 90 коня и върви до мене...и в ниските много полудява.То ти като бутнеш помпата и турбото ше се засили малко повечко
  7. M.Petroff

    Power Box 3a 1.9 tdi a4 b5 afn

    Да...гледах ги в ибей, ще ми доиде 80 лева от германия на ДС тунинг . В олх-а няма много избор. Мерси все пак колега!! Цитиране на предходен пост!
  8. M.Petroff

    Power Box 3a 1.9 tdi a4 b5 afn

    Еми като знам че мога да докарам около 20 коня отгоре с един прост пауър бокс който засяга само помпата за много по малко пари и когато поискам мога да го изключа....защо не?
  9. M.Petroff

    Power Box 3a 1.9 tdi a4 b5 afn

    неща чип....искат 300 лева от маднес
  10. Колеги търся си някво пауър боксче за афн-а.Някакви предложения?
  11. Колеги случайно да има някой който да продава пауър бокс за 1.9 тди мотор?
  12. Здравейте колеги.Вчера ми се появи проблем при свалянето на стъклата и 4те от централната конзола...копчетата просто не цъкат за сваляне, а за дигане си работят.Проблема е само в тази конзола защото от другите прозорци като натискам копчетата всичко си работи.Има ли вариант да махна копчетата без да свалям кората?
  13. Колеги има ли някой който е сложил панелен спортен филтър на дизеларката...и ме интересува марката FK Automotive моля за отзиви...
  14. M.Petroff

    Махане на махагона

    Ей тва е бийта колега, имам и същото фолио, трябва да стане мн добро.
×
×
  • Create New...