Jump to content

h0r4ex

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

572 профилни разглеждания

h0r4ex's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 90 коня с геометрия ? Само ако фейслифт.
  2. @anatoli kanchev Ами трябва да се извади пин код-а от таблото за да можеш да обучиш имобилайзера. Трябва да го направи човек който се занимава с такава дейност ...
  3. Имах точния проблем с кутията. Смяната на маслото не помогна особено. Първа ми хъркаше почти винаги, задната от време на време. Оказа се, че долната помпа на съединителя беше на път да си ходи Може да погледнеш и тази тема от колегите от VW форума - https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=11&t=368036&p=4165788#p4165788 . По сайтовете има ремонтни комплекти за този тип скоростни кутий и не са скъпи.
  4. Имаш два вариянта. При проблем с топлия старт, първия е както каза колегата преработване на горивните карти. Понеже са направени, че на 250 оборота започва да впръска гориво, но това е показателен проблем, че имаш стартнер/акумулатор или някой датчик за смяна. Втория вариянт е да пробваш с друг акумулатор ако не помогне, рециклиране на стартер. Има доста изписано за този проблем, може да потърсиш и да си прецениш кое на теб ти допада.
  5. Няма защо да се притесняваш от горивния, но много трябва да внимаваш да не счупиш пласмасовия елемент който е отгоре. Ако искаш да придобиеш представа пиши в youtube - audi a3 8l 1.9tdi how to change fuel filter и гледай на воля. Един съвет от мене при смяната обезателно го напълни с нафта понеже ще е много трудно колата да засмуче отново гориво и може да вкараш въздух в системата и тогава става тегаво С масления гледай да сложиш добре орингите който идва в комплекта. За маслото бих те посаветвал преди да го смениш да оставиш колата да побачка 10-на минути и тогава да го източиш(Когато е топло се изтича по-добре) И най-важното пробката на картера!!! НЕ Я СТЯГАЙ НА СМЪРТ и си смени дефтунгата като я откалиш. Ако не се чувсваш сигурен по-добре прегледай 2-3 клипчета да придобие по-добра представа как се случват нещата.
  6. h0r4ex

    Спирачки при 1.9tdi

    Заповядай вин-а: WAUZZZ8LZXA104067
  7. h0r4ex

    Спирачки при 1.9tdi

    Здравейте, от 2 дена съм собственик на едно audi a3 1.9tdi 110к.с -99 година. Онзи ден ходих до Косер и давам Вин номера за справка за части и по-точно спирачната система. И се остановява, че на колата Вин номера и не е верен, но трябва да си купя дискове и накладки. Та въпроса ми е с колко мм- са предните дискове и съотвенно какви накладки да взема. *Снимал съм вин-а от под предния прозорец и със него ходя да питам за части, но уви и в други магазини се остановява, че вин-а не валиден или не е верен*
  8. Цена на уредите VDO + инсталацията и датците ?
  9. Колега случайно да имаш някой ауди купе или кабрио с хубаво салон ?
  10. Колега случайно да имаш някой ауди купе или кабрио с хубаво салон ?
  11. h0r4ex

    Търся код за радио :)

    Радиото го свалих от едно ауди, а го слагам в шкода. Но, се отказах тотално да му търся код.
  12. h0r4ex

    Търся код за радио :)

    Кода 0123, не стана Друг ?
  13. h0r4ex

    Търся код за радио :)

    Мерси, защо си мисля, че когато задържа 6 ще въведа кода ?
  14. h0r4ex

    Търся код за радио :)

    Благодаря, ще пробвам ! Как да я изкарам тая 0 защото номера който трябва да пиша започва с 1 ?
×
×
  • Create New...