Jump to content

Stefan Stefanow

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stefan Stefanow

  • Рожден ден 7 Февруари

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Not Telling
  • Локация
    Sofia

Stefan Stefanow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Цитиране на предходен пост! Колега, какви пари ти излезе кутията и какви части си сменял?
  2. Цитиране на предходен пост! Абе и на мен ми направи впечатление, че има интересна стойка... ремонт на кутията, какви пари е и какво г/д представлява ремонта? Интересно ми е какъв разход ти дава колата на теб? Ето тази е другата, която ми харесва - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11398893895458936&f1=details&slink=6fqx9d . Само където тази е с "гнусния" волан, който го ненавиждам (не знам защо) и ако не мога да го сменя, не бих купил колата
  3. 2000 E320 CDI , аз докато тръгна да я поддържам я продадох Откъм двигател как е този 4.2 и автоматите здрави ли са? Поне на мерцедес много ги хвалят тези автоматици.
  4. Цитиране на предходен пост! Толко ли е зле? По думите на собственика колата е поддържана и разхода и е 18-19 на газ градско, което на пари пак е по-евтино от Е320-ката.
  5. Колеги, какво ще кажете за А8-ците D2 ? Днес продадох Е-класата (не че нещо и имаше, просто и взех добри пари) и сега се чудя каква да е следващата. Мнения за тези А8-ци? Какви са им болежките, здрави ли са и кой е най-добрия мотор? Ето тази много ми харесва - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399394905757810&f1=details&slink=6fpc4a и говорих с момчето, утре ще я видя. Подръжката на тези коли как е от към пари? Кое най-често дава фира?
  6. Честно казано, като излизаме някъде 5 човека в Б4-ката, малко са набутани отзад, ама това е, ако не има рейсове, таксита
  7. Колега, това е фирмата на вуйчо ми - http://www.keyplus.bg/ Ще ти го оправят за нула време. Велин Йорданов се казва - . А ако искаш сам - сваля се имобилайзера, разпояваш там един от чиповете(ще те излъжа кой точно е, но лесно се проверява), закача се на една специална машинка с цокъли за чипове и от там излиза ПИН-а на колата, след това се обучава ключ и така...
  8. Колеги, и А4-ките са жестоки и Е320-ката (поне за мен) е жестока. Оставам фен на ауди, а и имам едно червено, за което търся "умна дюза". Ако някой има работеща за 1Z - 90 коня двигателя - 15см дълга и с дългия кабел, да пише и да се пазарим! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
  9. Колеги, наистина изглежда улегнала "тъжна крава" , обаче с тези 197 кончета, вчера в дъжда, само с лекичко натискане на педала оставям тунинговани 3ки назад. В интерес на истината, продължавам да харесвам А4-ките много, но когато я видях тази кола, просто си казах, че е за мен Трябва да и кача по-нормална снимка да видите с АМГ 17-ките каква красива стойка има. Лично, А4-ките ми харесват в пъти повече от А6тиците.
  10. Колега, ако си я взел тази кола да я караш всеки ден, освен чип друго не и прави. Приеми го като съвет Успех!
  11. www.protuning.bg Как вървят тези А4-ки с чип не е истина
  12. Изкара помпата колко впръсква и каза, че има нужда от центровка. Утре пак съм там, ще го питам да изкара и другите неща.
  13. Ако под "живи данни" имаш предвид след запалването, изкара да.
×
×
  • Create New...