Jump to content

паничето

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4

Последни посетители

431 профилни разглеждания

паничето's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема е решен. Разглобих мъжките букси на за таблото и лосчето на фаровете и почистих пинавете.Единствено показанията за дневен пробег километри са на нула и не отчитат.
  2. Здравейте! Ауди А4 1.6 100 кс 97 г. Колата я кара съпругата ми. Ползвах търсачката, но не стигнах до никъде. Проблема е изчезваща подсветка: - на контакт имам всички индикации - при включване на лостчето на фаровете изчезва подсветката / по точно е много слаба/, включително и на дисплея за километрите. - лостчето потенциометъра е усилено до край и реагира при въртене. - при изключване на фаровете дисплея на километрите светва ярко. Дали проблема е в реле на светлините; окъсяване; някое пинче или табло? Таблото VDO 8D0 919 034 B - с крушки и диоди. Предварително благодаря!
  3. Купувам предна броня фейс и халогени за А4 Б5 . Телефон за връзка:088 8139803 Ивайло
  4. Здравейте!Стават ли фаровеValeo от А4 Б6 2003г. на А4 Б5 1997? В момента колата е с трисекционни с малката лупа/с ксенон/-DEPO и са много зле,така е купена.Предстои задължителна смяна!
  5. Благодаря!Май отиваме на тоя вариант.
  6. Идея от къде да купя щуцери с щипки(бързи връзки) или там как се казват,за връзка маркуч - модул комфорт? Намирам втора употреба заедно с маркуча,но щипките са счупени(остаряла пластмаса).Търсих,но Гугъл не ми изхвърли нищо за тях(наименования:пластмасови-щуцери,конектори,бързи връзки и др.)Ако някой знае къде да намеря ще му бъда много благодарен или в краен случай ще се "побългаряват" връзките.
  7. Здравейте!Нов фен на Ауди.Имам питане за тези букси.1:-бяла с 14 пина и какво е прекъснато на нея.2:-черна с 3 пина за халогени ли е?
  8. Ивайло Борисов АУДИ А4 В5 1.6(101к.с.) Бордо СО1745 ВК
×
×
  • Create New...