Jump to content

vankata__098

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vankata__098

  • Рожден ден 22.05.1977

Друго

  • Kaра
    audi A4 B8 2.0 143к.

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

894 профилни разглеждания

vankata__098's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да разбрах го и мисля да лепна с капчица това зъбно колелце и да пробва да видя дали ще има резултат и за какво време ще е.
  2. vankata__098

    Помощ за Халогени!!!

    Колега може ли снимката да я пуснеш пак че при увеличаване се разказва и не се. Виждат означенията?
  3. Колега малкото зъбно колелце което е на остта излизаща от моторчето трябва ли да се вади и върти около остта?
  4. Здравей колега! Може ли тел на колегата който ремонтира таблата на ауди а4 б5 - проблема с трептене то на стрелката на оборотомера или скоростомера, че и аз имам такъв проблем и днес разглобих таблото, разглобих и стъпковите мотор чета и всичко си беше ок, сглоби ги и таблото пак не работи. 

    1. borkata86

      borkata86

      Жоро - 0896316863

      От Пазарджик е 

      Не съм сигурен, дали този номер е актуален

    2. vankata__098

      vankata__098

      Много ти благодаря! А име нещо може ли да ми кажеш, кой да търся? 

    3. vankata__098

      vankata__098

      А да видях го благодаря! 

  5. Здравейте! Имам следния проблем! То са в прочем няколко, но главно е с лампата на маслото. Светва по време на движение когато оборотите са под 2000 и изгасва или като свети в движение когато съм на скорост гаса от контакт и давам на контакт и изгасва. Един вид рестартира. Смених датчик и пак същото. Маслото 10w40 Repsol на около 4000км. Това го прави като загрее на 90'. Другото е че при първото палене сутрин оборотомера и скоростомера работят и после вече оборотомера само трепти на 0-та и не работят и скоростта и оборотите, а другите стрелки работят. Дали има нещо общо и с лампата на маслото?
  6. антената я отчита - разпознава, показва спътниците и броят им но точно преди да се позиционира и забива самата система.
  7. Момчета и на мен ми светна червената лампа с удивителната. Колата е ауди а4 б5 125к.с. Почна да свети след смяна на АВС-а, а иначе АВС-а работи и не свети друга лампа освен червената удивителна. Изчетох всичко писано в темите публикувани от вас, налях течност до MAX, заредих акумулатора, тъй като при а6 С5 било свързано и ако е слаб акумулатора мига тази лампа, смених го с друг, по-нов и ПАК СИ МИГА ТАЗИ ТЪПА ЛАМПА.
  8. Момчета и на мен ми светна червената лампа с удивителната. Колата е ауди а4 б5 125к.с. Изчетох всичко писано в темите публикувани от вас, налях течност до MAX, зареди акумулатора, смених го с друг, по-нов и ПАК СИ МИГА ТАЗИ ТЪПА ЛАМПА. Смених АВС-а и почна да мига, а АВС-а работи.
  9. Същата е антената и я слагам с лепенката надолу. И буксата я пъхам в извода за GPS антената
  10. колеги помагайте! Взех навито, за да го монтирам на Ауди А4 Б6 с двоен дин. Взех всичко необходимо Адаптер, шейна, преходни букси. Монтирах го и неможе да тръгне навито. Картите ги показва, но не може да се позиционира, постоянно дава Франция като начална точка и изчислява всеки маршрут от там. Като постои малко и забива, а като махна GPS антената и не забива. Друго всичко си върви. Картите са с последна версия.
  11. Ето днес сложих подложките и нови амортисьори и стана перфектно. Повдигна се с около 2см и стойката се изравни. Ето преди и с подложките:
  12. Ето и размерите на подложките, ако някой реши да ги прави
  13. Днес пристигнаха подложките и тези дни ще ги монтирам
  14. ето аз като смених задните пружини с такива от куатро авант задни и стана много вирната отзад. Моите са 4-рите Ейбах и сега тъся подложките за да си върна Ейбаха. Ето снимки
×
×
  • Create New...