Jump to content

nikolai_3

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nikolai_3

  • Рожден ден 6.09.1996

Друго

  • Kaра
    vw/audi

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    kobra_1121

nikolai_3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. По принцип съм на ясно с нещата, защото изучавам цялостно коли(елетро и ДВГ) и знам за каква поддръжката става дума и какво се случва с двигателя след 300к, ако не е поддържан, като хората..Какво да кажа..Рискуваш печелиш или губиш, но и тези пари, който мисля да дам за кола на моите години си е много..За това ще видя и двете коли, като ми остане повече време и ще споделя мнение и така.Ако имате да казвате още нещо с удоволствие ще го прочета. Лек ден и мерси за всичко.
  2. Това с километрите ми е ясно..;д от където и да отида да купа кола едва ли да са реални километри.. За това преди да я взема ще се закара в порше да ми кажат точните километри..
  3. Ето че още един екземпляр ми хвана окото..Ако не ви притеснявам и имате време ще кажете ли отново мнение, но за него. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11395166148286183&f1=details&slink=688otf
  4. Ако не се лъжа е пусната за продажба през декември..Не знам те първа ще хода да я видя и ще се разбере..
  5. За това пуснах темата, за да разбера неща, които не знаех..И да прав си всеки си има мнение и няма как да си го промени.. Мерси, че ми написа всичко точно и ясно вместо да се заядеш.
  6. Ако не се лъжа по снимките си е ел. седалки, но и да не е ми е се тая, защото знам, какво става, като седнат и става увеселително влакче.. Е в България не знам дали можем да си купим кола под 100к с нормален стандарт на живот...А пък и всяка кола си е дупка..А това за без ключово палене според мене е много без интересно и скучно друго си е да го завърта ключа.. Благодаря за информацията.
  7. Здравейте и добър вечер. Нов съм на тема allroad, но от много отдавна съм решил, че това ще е колата... Прочетох много неща в форума за този модел, но искам да чуя от хората, които са карали този модел личното им мнение. Най ме интересува смяната на ангренажна верига, за какви пари става дума.. ,разхода и дали ще имам проблем с въпросния филтър DPF при положение, че на ден ще карам максимално 40 км градско и 40/60 извънградско, където ще се прави прочистване на горивните пътища(ако мога така да се изразя) не съм от хората, които се влачат, а карам по агресивно на места, които имам възможност да го права. Много хора ще кажат има вече подобни теми прочел съм всички и искам да видя дали ще има нови мнения. Харесал съм си един екземпляр от София. Ако искате може да споделите мнение за екземпляра. Ето го и него: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387887756062214&f1=details&slink=67j8a6 Благодаря на всички, които ще ми обърнете внимание. Лека вечер.
×
×
  • Create New...