Jump to content

78ivo

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi А4 8Е

Персонална информация

  • Пол
    Male

78ivo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От известно време след като покарам повече от час и половина ми светва жълтата лампа за грешки без обаче да има някаква разлика в карането. След като включа кабела се появяват две грешки, които се изтриват без проблем, но после пак се появяват. Може ли някой да каже какво трябва да проверя и дали е сериозно? Колата е 1,9 TDI 131коня 2003г.
  2. Оказа се все пак, че е компютъра. След смяната му колата върви перфектно. Благодаря на моргата на Спас , че се отзова веднага!
  3. Релетата, които се намират под самия компютър, предполагам и това е там, са проверени и работят. Единия от майсторите ми сложи друго реле за проба но не стана нищо по различно. Релето беше едно синьо и не помня за какво е, но имаше съмнение че от него е проблема.
  4. От два месеца имам проблем, който няколко "майстора" не успяха да оправят, но за сметка на това пък си прибраха паричките . Значи проблема ми е следния: колата много често забива и блокира включването на турботои не иска да върви. В повечето случаи след няколко метра гасне като изкарва черен дим и се включва перката на климатика без да е пуснат. След 3-4 пъти палене и гасене лампата на таблото изчезва и колата се оправя докато не я загася отново. Включвайки и кабела показва едни и същи грешки, които в повечето случаи се изтриват, но след това пак се появяват. Прикачам снимка грешките по надолу. Майсторите, които я гледаха бяха единодушни, че грешките, които показва не са реални, тъй като провериха повечето от нещата. Та ще се намери ли някой, който да даде съвет какво да правя??? Последно се опитвам да се запиша в сервиза на Порше София Запад и храня надежди, че колкото и скъпо да е те ще ми оправят колата....
  5. 78ivo

    Стъкло на купе за А4

    Цитиране на предходен пост! Супер, мерси колега говорих със Спас ще ми го изпрати и утре ще си го взема. Да те питам само как така уплътнението не се сваля? Спас каза че ще го свали заедно с уплътнението и никелираната лайсна.
  6. 78ivo

    Стъкло на купе за А4

    Колеги помагайте Не мога да намеря никъде такова стъкло питал съм поне в 20 морги и в още толкова фирми. Единствено го има в Ауди ама е 250 лв. Някой има ли идея дали мога да го намеря от друго място
  7. Колеги помагайте... Не мога да си намеря стъкло за моята кола А4 2003г 1,9ТДИ. Счупиха ми дясно задно стъкло на купе мисля се води дето е между задната врата и багажника над калника на комбитата. Посъветваха ме да си взема втора ръка оригинално от колкото някое китайско, но се оказа че по моргите трябва да намеря цяло купе защото уплътнението било специално, а пък поне в 5 фирми ми казаха, че нямат и ново. Дайте съвет!
  8. Колега благодаря за бързата доставка! Супер коректен си! Следващият път пак ще поръчам при теб.
  9. Здрасти колега. Може ли да ми пуснеш оферта за ролки, ангренажен ремък и водна помпа за Audi A4 1.9 TDI - 2003 г. и код на двигателя AVF
  10. Здравейте! И аз да попитам: какво масло препоръчвате за Audi A4 1.9TDI 131 к.с. - 2003 г., и може ли да ми изпратите оферта, както за маслото така и за всички филтри - въздушен, горивен, маслен и купе. Благодаря предварително!
  11. Здравейте! И аз да попитам: какво масло препоръчвате за Audi A4 1.9TDI 131 к.с. - 2003 г., и може ли да ми изпратите оферта, както за маслото така и за всички филтри - въздушен, горивен, маслен и купе. Благодаря предварително!
  12. Здравейте! И аз да попитам: какво масло препоръчвате за Audi A4 1.9TDI 131 к.с. - 2003 г., и може ли да ми изпратите оферта, както за маслото така и за всички филтри - въздушен, горивен, маслен и купе. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...