Jump to content

Tedyy

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4 b7

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

919 профилни разглеждания

Tedyy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега както съм написал по-горе имам кола за донор б7 2,5 тди с милтитроник.Колата съм я взел цялата за 1100 лв така че по отделно ще излезне бая по-скъпо според мен.
  2. Колега user 12321,оказва се че доста хора ще ни разубеждават да направим каквото искаме.Щур човек и силен ветър нищо не може да ги спре, такава поговорка имаме по нашия край.Мисълта ми е че трябва да се справяме по трудния начин,това не ме плаши и не ми е за първи път.Благодара все пак за колегите които дадоха мнение но аз съм започнал вече щуротията и се справям досега.Пиши ми на лично ако искаш някаква информация
  3. Колеги ако някой е правил обратната манипулация пак може да каже някоя тънкост.
  4. Колата не милионерка,на прилични километра е знам със сигурност,въпроса е наистина как е поддържана кутията.Пак казвам знам с какво се захващам като труд и възможни усложнения,имам опит в тези работи,и не се притеснявам.Искам да знам да ли ще пасне хардуерно всичко,иначе знам че трябва да се флашват модулите,това не е проблем.Знаете ли на първичния вал дали ще паснат работите там се чудя най-много.
  5. Здравей Раино,можеш ли да провериш за капак на клапани на WV2ZZZ7HXDH042142 и отделно за стабилизираща щанга за Rs4 8E0511409AL
  6. Лагера на полуоската на скоростната кутия е сменен заедно с демфера и съединителя преди една година и стария нямаше хлабавина.Колега adziski лагерите на главините ли визираш?
  7. Така,след като сложих новите гуми и ги балансирахме проблемът остана само че ефектът намаля значително(може би заради по-големият профил на гумата 225/55/16 спрямо 245/40/18)която обира вибрацията донякъде.Забравих да спомена в миналите си постове че тзи вибрация е резонансна,с една и съща скорост на равен път се усилва и намалява през няколко секунди имам чувството че цялата кола се тресе не само предницата.Проверих главини,централни отвори,джанти какво ли не,няма никъкви луфтове помежду им.Казвайте какво следва,по принцип от както имам колата не съм минавал на реглаж но всичко по окачването е оригинално и не е пипано тека че мисля че не се е нарушила сходимоста.С летните гуми 245/40/18 резонанса започваше от по-ниски килкометри115-120 сега с зимните 22/55/16 започва към 140 накъде.
  8. Ще ги проверям много щателно тогава,утре идват нови зимни гуми и при смяната ще гледам много внимателно и двата чифта джанти 18-летни и 16-зимни.После баланс на новите гуми,проба и пак ще пиша.Благодаря за информацията колега,но ако някой все пак знае играта с носачите нека каже за да знаем.
  9. Здраейте,имам б8 2.0тди 143коня с-лайн и имам проблем с тресене във волана при висока скорост.С два комплекта джанти и три комплекта гуми резултата е един и същ.Баланс съм правил на 3 различни места затова изключвам проблема да е от джанта или гума.Четох чужди форуми че проблема е в носачите или по-точно техните тампони,имало си и бюлетин от Ауди за проблема.Моля кажете каква е играта с тия носачи че ми гръмна главата вече.Пак казвам всички варианти вече са проверени и май само носачите останаха,та ако някой знае нещо по въпроса миля да сподели.Благодаря
  10. Амортисьорите са в перфектно състояние.Цената е 150 лв Тел 0888888965
  11. И аз така си мислех,благодаря.Изникна и друг въпрос,след като сложа спортното окачване колко мм дистанционни фланци могат да се сложат без да опира никаде?Джантите са ми оригинални 17-ки ЕТ 45 гуми 235/45?
  12. Здравейте,искам да питам от оригинално(стандартно) окачване към преминаване на оригинално спортно,което сваля с 20мм прави ли се реглаж?
  13. Колега,на първо време свалете капака на клапаните и се убедете дали наистина проблема е в липсващите нитове.При мен се оказа точно това,дано и при теб да е така защото това е най-малкото зло.За цена на какво точно ме питаш?Иначе начинът на смяна е ясен,свалят се кобилиците и се набиват нитове в дупките,предполагам няма сам да го правиш този ремонт,всеки средно грамотен майстор би се справил,като след това задължително се регулират всички дюзи.При мен имаше едно тупане от филтъра като след това изчезна.
×
×
  • Create New...