Jump to content

Montancho

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Montana

Последни посетители

835 профилни разглеждания

Montancho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги дайте мнения и коментари за тази обява, като цяло за двигателя 3.2 tfsi , искам да си взема ауди бензинка https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11509703165166469&slink=5tzjy3 Благодаря на всички ви за мненията и коментарите.
  2. Здравейте, колеги благодаря на отговорите на всички, значи гумите ми са Ласа , сега това ще им е 3-та зима, Летните това лято ги смених с 4 нова фулфа еко контрол 195/65 р15 няма проблем от това. Възможно ли е да е от спирачни апарати или знам ли друго какво може да е , джантите са си оригинални за ауди.
  3. Здравейте, колеги значи предните и задните дискове ми бяха надрани и накладките бяха малко, смених предните и задните дискове, също така и предните и задните накладки. Но отново има тресене , не толкова силно като преди, но все пак леко. Идея от какво може да е това ? И как бих могъл да го реша този проблем. Поздрави!
  4. Здравейте, колеги спрял съм се на тези 2 автомобила, интересува ме разхода на гориво тази 3.0 е с по-слаб двигател от тази 2.7, но е с 2 литра по-нисък разход на гориво и е малко по-малко коне , да са с 6 степенна ръчна скоростна кутия , един познат е намерил една такава на пръв поглед запазена в Германия. Интересува ме какви са цените на поддържка автомобила, първоначалното обслужване какво е , горе долу 1000 лв примерно ? Имат ли слаби страни ? Какви проблеми създават, какво бих могъл да очаквам нещо примерно непредвидено. Колата е уж на 150 000 км , уж реални. Има книжка на автомобила. От частно лице е . Поздрави! ще очаквам вашите компетентни мнения
  5. има ли машинка, с която да дърпат течността, или по другия по-стария метод се извършва ?
  6. Добър вечер, колеги ! Разговарях с познати и ме наведоха на мисълта, че е редно, да си сменя спирачната течност, с нова, препоръчаха ми някъде да го извърша машинно, защото иначе е по-трудоемко. Мисълта ми е , може ли, да ми дадете съвет къде мога да извърша тази процедура на нормална цена в гр. Монтана / гр. София или гр. Пловдив. Много благодаря, предварително на отзовалите се Поздрави!
  7. Здравейте, Колеги харесах едно Ауди AEL 2.5 tdi в гр. Бургас и ми се иска преди да го закупя, да отида в някой сервиз да го погледнат отдолу, да видя да не е изгнило на гредите, маркучи на спирачките, дали всичко е наред, регистрирана е колата и планирам с нея да се върна до гр. Монтана. Продавача твърди, че е в движение и всичко е добре по-колата, но аз искам да я погледне по-добър специалист от мен да ми каже , как е , да не е пукан картера и такива неща, иначе обслужването ще си го направя, като я докарам. Предложения за сервиз или човек, с когото да се чуя и да ми отдели малко време едни 30 минути, ще му заплатя каквото струва. И Наздраве, на всички Именници като мен! Поздрави! Иван
  8. имаш предвид това цялото на багажника ли цялата кора ?
  9. точно така колега, кукичките са счупени и как се свалят тези кукички, много трудно ми се стори, дайте съвет, как бих могъл да сваля тези, които съм намерил и да си ги поставя. Поздрави!
  10. Здравейте колеги, тези пластмасовите неща са ми счупени, така си закупих колата, дали някой може да ме ориентира как се сменят, как мога да си взема такива, намерих едно такова ауди, но не мога да разбера как се свалят, а също така и тея господата там в автоморгата не знаят как да ги свалят опитваха се, но ... на чупене отиваше работата. Това са въженцата в багажника, които са на кората и се закачват на две пластмасови. Поздрави !
  11. Колеги това не сме го пипали пак колата ми е на както трябва на ръчна скоростна кутия, но пак пали една идея по-трудно когато е топла, но това не е болка за умиране, също така поред мен не ускорява всеки пък по един и същи начин, има моменти в който е доста по-мудна. Кажете мнения по този въпрос. Поздрави!
  12. Здравейте, търся да си купя вакуум помпа за централното за ауди А3 99 година с 5 врати , също ми трябва и стъклоповдигач за шофьорската врата. за връзка 0883/395893 Иван
  13. Та колеги, колата найстина е по мудна и не ми харесва утре или други ден ще отида при майстора да си го направи както си беше на ръчна скоростна кутия, иначе акумулатора е Exide на 1 година е отличен е. Предните колонки са избушени и ме дразнят мисля да ги сменя тази седмица, ориентирал съм се към Alpine SPG -13 C2 какво е вашето мнение ? Също така колата е с гуми M+S и върви ужасно искам да си купя 15-ки джанти и да си купя гуми, според вас каква е реалната цена на хубави , запазени джанти 15 цола(желязо). Поздрави!
  14. Благодаря Ви, колеги за съветите и какво да направя сега , за да реша проблема ? Колко струва профилактика на стартера и смяната на четките ?
  15. Здравейте, колеги имам следния въпрос, закупих си ауди а3 1.9tdi tdi 110hp 4 врати, така когато колата е топла пали отлично, когато е загряла има едно въртене от 4-5 секунди. Оправих проблема, смениха ми настройката от ръчна скоростна кутия, към автоматична на един датчик, обаче идва въпроса ми, това дали ще повиши разходя на гориво. Майстора ми каза да го следа разхода, все пак сега е зима, но ... Дайте вашите мнения, това увеличава ли разхода на гориво ? Поздрави!
×
×
  • Create New...